Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 17:23

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ρεβάνς προημιτελικών

Γράφτηκε από τον
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ρεβάνς προημιτελικών

 Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης, ανακοίνωσε την πρόγραμμα των προημιτελικών των ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο ΟΑΚΑ ο τελικός, αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων σε περίπτωση τελικού ΠΑΟΚ - Άρη.

Μπορεί ακόμη επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα των ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο πρόεδρος της Επιτροπής της διοργάνωσης το αποκάλυψε μιλώντας στον Arena FM.

Ο Μάνος Γαβρηιλίδης έκανε γνωστό το πρόγραμμα των ρεβάνς σε Φάληρο, Ολυμπιακό Στάδιο και Περιστέρι. Τόνισε ότι ο τελικός έχει οριστεί να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο η Επιτροπή θα ψάξει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που το ζευγάρι του τελικού είναι ΠΑΟΚ - Άρης.

"Το πρόβλημα το δημιούργησε η κοινή έδρα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Αυτό ξεπεράστηκε και πλέον γνωρίζουμε πότε θα αγωνιστεί η κάθε ομάδα. Αναλυτικά, στις 12/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 θα γίνει το Ολυμπιακός-Λαμία, ενώ στις 20:00 της ίδιας ημέρας, θα ξεκινήσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Στις 13/2, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, θα γίνει το δεύτερο ματς στο ζευγάρι Ατρόμητος-Άρης. Τέλος, στις 19/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, θα διεξαχθεί η ρεβάνς του ΑΕΚ-Παναιτωλικός.

Ο τελικός έχει οριστεί στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, αν για παράδειγμα έχουμε κάποιο Άρης-ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί να το σκεφτούμε διαφορετικά και να ψάξουμε άλλες λύσεις. Βέβαια, το Καυτανζόγλειο δεν είναι έτοιμο για χρήση, οπότε υπάρχουν ερωτήματα γύρω από αυτή την περίπτωση", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΡΕΒΑΝΣ
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός - Λαμία (18:00)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (20:00)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος - Άρης (20:00)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ - Παναιτωλικός (18:30)

Πηγή: sport24.gr