Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 12:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ψυχολογία την Κυριακή στο Βόλο

Γράφτηκε από τον

 

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Καλαμάτας για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (3 μ.μ).

Η “Μαύρη Θύελλα” πήρε με το Διαγόρα τη νίκη που έψαχνε... μήνες και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία στον πρώτο από τους εναπομείναντες οχτώ τελικούς στη Football League.

Το ζητούμενο είναι να δώσει συνέχεια στη νίκη με τους Ροδίτες, καθώς για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού χρειάζεται πορεία πρωταθλητισμού. Οι “ερυθρόλευκοι” βέβαια είναι υψηλό εμπόδιο, αλλά η Καλαμάτα μπορεί την Κυριακή να μείνει όρθια και να πάρει βαθμούς ή τουλάχιστον το βαθμό. Στη συνέχεια έχει δύο σερί ματς στο Δημοτικό Στάδιο με Τρίγλια, Καβάλα που θα κρίνουν πολλά και η επόμενη έξοδος είναι την 1η Μαρτίου στον Ασπρόπυργο. Ακόμα η Καλαμάτα θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα για το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν με τους πρωτοπόρους και την τελευταία αγωνιστική στην Ιεράπετρα. Εντός έδρας θα παίξει ακόμα με Βέροια και Θεσπρωτό.

Τέσσερις εντός και ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, στις οποίες η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να βάλει από κάτω τέσσερις ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Κάτι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, με δεδομένο ότι απέχει τρεις βαθμούς από την 10η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή.