Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 13:25

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Απέκτησε τον μεσοαμυντικό Ηλία Φλέσσα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Απέκτησε τον μεσοαμυντικό Ηλία Φλέσσα

 

 

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Τέλλος Αγρας στη χειμερινή περίοδο, φτάνοντας τις τέσσερις.

Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τον Ηλία Φλέσσα που το πρώτο μισό της σεζόν έπαιζε στον Χανδριναϊκό. Ο Φλέσσας είναι 30 χρονών μεσοαμυντικός και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ομόνοια, Εράνη, Α.Ο. Φαραί, Α.Ε. Αβίας, Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ο Αγρας έχει αποκτήσει ακόμη τους Γεωργιόπουλο, Πιχιγιόνι και Σωτηρόπουλο.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Σπερχογεία, ένα παιχνίδι “τελικό” όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Μονόδρομος η νίκη με Σπερχογεία

Ο Τέλλος Αγρας είναι ουραγός στη βαθμολογία και με νίκη θα πιάσει τη Σπερχογεία στους 10 βαθμούς.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα απέχει επτά βαθμούς από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα ψαλιδίσει τις ελπίδες της για σωτηρία.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τέσσερις ήττες μέσα στο 2020, χωρίς να έχουν βάλει γκολ και απεναντίας έχουν δεχθεί 11.

Εντός έδρας δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, μιας και η μοναδική που έχουν σημειώσει είναι εκτός έδρας με τον Τσικλητήρα Πύλου στις 3 Νοεμβρίου (1-2)! Εχουν απολογισμό στους Γαργαλιάνους 3 ισοπαλίες και 5 ήττες και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την Κυριακή το τρίποντο.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να την ωθήσει στη νίκη, όπως ξέρει να κάνει στους κρίσιμους αγώνες.

Στα αγωνιστικά ο Γεωργόπουλος αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, όπως και ο Φλέσσας του οποίου εκδόθηκε το δελτίο και θα κάνει ντεμπούτο.