Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 15:05

ΟΜΟΝΟΙΑ: “Εχουμε δίψα για την άνοδο”, λέει ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την 12η νίκη της σε 16 αγωνιστικές σημείωσε το Σάββατο η Ομόνοια απέναντι στον Χανδριναϊκό (4-0) και συνεχίζει στην κορυφή της Α1 τοπικής, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από Χώρα, Θύελλα Χαρακοπιού και Πεταλίδι που ισοβαθμούν στη 2η θέση και πέντε από τον 5ο Νέο Αρι.

Η καλαματιανή ομάδα με τον Γιώργο Αργυρόπουλο στον πάγκο έχει 9 νίκες και μόλις μια ήττα από τον Πανιώνιο, ενώ στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχε γνωρίσει τρεις ήττες από Χώρα, Πεταλίδι, Θύελλα Χαρακοπιού.

Πλέον δείχνει ασταμάτητη και στοχεύει όχι μόνο στην άνοδο – επιστροφή στην Α’ τοπική, αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“Το μεγάλο μυστικό είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει. Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Βλέπω στα μάτια των παικτών μου τη δίψα για την άνοδο και το πρωτάθλημα”, λέει στην “Ε’ ο Γ. Αργυρόπουλος για την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η “σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις”.

Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Ομόνοια είναι ο Α.Ο. Φυτειάς, με τον Γ. Αργυρόπουλο να κάνει λόγο για δύσκολο παιχνίδι. “Ο Α.Ο. Φυτειάς παλεύει για την παραμονή και θα είναι δύσκολο ματς και σ’ ένα γήπεδο που είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί, γιατί έχουμε κάποια προβλήματα με ιώσεις και τραυματισμούς”. Να σημειωθεί ότι η Ομόνοια απέκτησε στη μεταγραφική περίοδο τους Διονυσόπουλο, Δρογγίτη, Γιαννέλη, Ζιάκα, ενώ σταμάτησε για προσωπικούς λόγους ο Αρβανίτης.