Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 15:38

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Πίστη για παραμονή παρά το αρνητικό σερί

Γράφτηκε από τον

 

Την 12η ήττα σε 17 αγωνιστικές γνώρισε την Κυριακή στη Μεθώνη το Καλό Νερό και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική έχουν μαζί με τον ουραγό Τέλλο Αγρα τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ότι το Καλό Νερό είχε 10 βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές και στις επόμενες έντεκα. μετρά μόλις μια νίκη με τη Σπερχογεία και δέκα ήττες από Απόλλωνα, Ολυμπιακό Ανάληψης, Πανθουριακό, Αβία, Κυπαρισσία, Πάμισο. Μάνη, Ερανη Τσικλητήρα Πύλου και Μεθώνη.

Ο Σάκης Διονυσόπουλος σχολιάζοντας στην “Ε” το αρνητικό σερί είπε ότι: “Οφείλεται κατά κύριο λόγο στις πολλές απουσίες που είχαμε την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής, στο δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και στην ατυχία σε κάποια παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε όμως να έχουμε την απόδοση που είχαμε στους δύο τελευταίους αγώνες, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να σωθούμε”. Ο προπονητής του Καλού Νερού εκτιμά ότι η ομάδα του θα βγει σύντομα από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρότι η τύχη της έχει γυρίσει την... πλάτη.

Τρεις απουσίες εν όψει Κορώνης

Ο Δεμπεγιώτης χτύπησε στο μικρό δάκτυλο του χεριού του στην προπόνηση της Τετάρτης και έχει τεθεί νοκ – άουτ, όπως και ο Ανδρεόπουλος με πρόβλημα στο γόνατο. Ο δεύτερος θα κάνει μαγνητική τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ακόμα ο Ντιόπ είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια.

Το Καλό Νερό θα αγωνιστεί λοιπόν με τρεις σημαντικές απουσίες την Κυριακή κόντρα στην Κορώνη, αλλά με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Θυμίζουμε ότι το Γενάρη απέκτησε τους Πλάκα (έχει σκοράρει ήδη δύο γκολ σε τρία παιχνίδια), Κυριακούλη, Κουρούβανη και Παντελή, ενώ αποχώρησαν οι Μανδραπήλιας, Σιγέρης και Αθανασίου.