Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 19:04

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Διαζύγιο με Παλαμάρα, νέος προπονητής ο Μαντζούνης!

Γράφτηκε από τον

 

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε η κυριακάτικη εντός έδρας ήττα (0-2) του Α.Ο. Διαβολιτσίου από το Τσιλιβή, καθώς η διοίκηση του ΑΟΔ αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παλαμάρα, αλλά και με το συνεργάτη του γυμναστή Νίκο Κακαλέτρη!

Νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο γνωστός στους Μεσσήνιους φιλάθλους, από το πέρασμά του σε Κυπαρισσία και Πάμισο, Αλέξης Μαντζούνης!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ναυπλίου θα κάνει αύριο (σήμερα υπάρχει ρεπό) την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟΔ, ο οποίος βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ακόμα όμως μένουν εφτά αγωνιστικές και η διαφορά των τριών βαθμών από τις θέσεις της σωτηρίας δεν είναι απαγορευτική.

Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες της Μεσσηνιακής ομάδας έκριναν ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μπορεί να “ξυπνήσει” την ομάδα και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Αλέξης Μαντζούνης, .έχει πάρει πρωτάθλημα τόσο με την Κυπαρισσία, όσο και με τον Πάμισο, ενώ φέτος έκανε πρωταθλητισμό με το Ναύπλιο. Καλείται πλέον να οδηγήσει στην παραμονή το Διαβολίτσι, κάνοντας ντεμπούτο στον πάγκο την Κυριακή στα Βραχνέικα στο κρίσιμο ματς με το Διαγόρα.

Ο έμπειρος τεχνικός παίρνει τη σκυτάλη από τον Κώστα Παλαμάρα, ο οποίος οδήγησε για πρώτη φορά το σύλλογο στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και στην ιστορική άνοδο στη Γ’ εθνική. Φέτος μάλιστα το Διαβολίτσι θα διεκδικήσει για πρώτη φορά και το κύπελλο Μεσσηνίας. Ο Παλαμάρας αποχωρεί λοιπόν, έχοντας σημαντικό έργο σε αυτά τα 2,5 και πλέον χρόνια που κάθισε στον πάγκο.

Ο Νίκος Κακαλέτρης εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ ενώ είχε ξεκινήσει η φετινή σεζόν και αποτελεί και αυτός παρελθόν.