Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 20:38

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 7-1: Μονόλογος των γηπεδούχων

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 7-1: Μονόλογος των γηπεδούχων

 

Εύκολο απόγευμα είχε χθες η Α.Ε. Μάνης που επιβλήθηκε στο γήπεδο του Κάμπου της Ανδρούσας με 7-1.

Οι νικητές είχαν καλή παρουσία, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, αξιοποίησαν 7 από αυτές και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Η Ανδρούσα προσπάθησε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, τα ατομικά λάθη των παικτών της κυρίως στο και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα

Δύο δοκάρια

Στα δοκάρια σταμάτησαν οι δύο πρώτες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο 12’ ο Γιαννής με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 15’ το σουτ του Αλεξανδρόπουλου.

Τα γκολ

Στο 20’ και στο 26’ ο Χελάς με ισάριθμα σουτ έκανε το 2-0. Στο 30’ ο Αλεξανδρόπουλος επίσης με σουτ “έγραψε” το 3-0. Στο 35’ μετά από ωραία ενέργεια ο Ιμεράσι και αφού κέρδισε δύο κόντρες και την κατάλληλη στιγμή “έκοψε” την μπάλα στον Θεοδοσόπουλο, ο οποίος με πλασέ μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 50’ ο Βαβαρούτσος με κεφαλιά σημείωσε το 4-1. Στο 61’ ο Χελάς με σουτ πέτυχε το 5-1, σημειώνοντας παράλληλα το 3ο προσωπικό του γκολ. Στο 76’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-1. Στο 80’ ο Χατζηπαναγιώτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πολυμενέας, Βαβαρούτσος (70’ Ντουράι), Γιαννής, Πουλάκος (65’ Πετ. Σπυρέας), Δουρούμης, Μπέρμπερη (65’ Ασημακόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Τσουλάκος, Χελάς, Κλ. Σπυρέας (75’ Χατζηπαναγιώτης).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος (70’ Δέδες), Παπαγεωργίου, Πετσόπουλος (65’ Φαράντος), Χαρίτος, Καλογερόπουλος, Τσαναλίας, Οικονομόπουλος, Ιμεράσι.