Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 17:02

FIFA-UEFA: "Κλείδωσε" για τις 25 Φεβρουαρίου η συνάντηση στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον

Μετά το "ναι" της UEFA, ήρθε και αυτό της FIFA για ταξίδι στην Αθήνα και συνάντηση με την ελληνική κυβέρνηση στις 25 Φεβρουαρίου για να υπογραφεί "μνημόνιο" ανασύστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωση των συντακτών αναφέρθηκε και στα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας ότι στις 25 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στην Αθήνα οι FIFA και UEFA για ραντεβού με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και ο πρόεδρός της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα δώσει ο ίδιος το παρών, ενώ στην πρωτεύουσα θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ, όπως αποφασίστηκε μετά τις συναντήσεις μαζί τους του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, στην Ελβετία.

Σκοπός του ταξιδιού δεν είναι άλλο από την υπογραφή ενός "μνημονίου" για την ανασύσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου θα παρθούν αποφάσεις, οι οποίες θα πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο, ώστε να αποφευχθεί το Grexit. Η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε γι' αυτό και έχει προειδοποιήσει ότι θα υπάρξει αποβολή των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, αν δεν υπάρξει συνεννόηση και τήρηση των όρων που θα υπογραφούν.

Η FIFA και η UEFA θα δώσουν τεχνική βοήθεια στη χώρα μας για κρίσιμα ζητήματα και το πλάνο είναι να υπάρξει και μια νέα διοίκηση στην ΕΠΟ μετά το καλοκαίρι, η οποία θα είναι κοινής αποδοχής, ώστε να γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ