Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 13:47

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος”, δίνει το σύνθημα ο Βαγγέλης Λαθύρης

Γράφτηκε από τον

Ο Βαγγέλης Λαθύρης ήρθε στον Πανθουριακό για να κάνει τη διαφορά και ήταν αυτός που οδήγησε το φιλόδοξο σύλλογο στην σαββατιάτικη νίκη με 3-1 επί της Εράνης.

Ο ικανός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, συμμετείχε και στο τρίτο που επιτεύχθηκε από τον Μίνγκα και ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη άμυνα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το γκολ και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα της Θουρίας, η οποία με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου έχει “ξεμπουκώσει” επιθετικά.

Παραμένει όμως στην τρίτη θέση και σε απόσταση μιας νίκης από Απόλλωνα Καλαμάτας και Πάμισο που συγκατοικούν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής. Γι’ αυτό και ο Λαθύρης μιλώντας στην “Ε” τονίζει ότι: “Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος και πιστεύω να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές.

Εκτιμώ ότι δεν θα κριθεί κάτι από τώρα στα ντέρμπι, γιατί 3-4 ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και θα πάνε έτσι μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι δεν είναι το πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό, πέρα από 2-3 ομάδες που κάνουν τη διαφορά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια ομάδα που είναι χαμηλά, δεν μπορεί να σου κάνει τη ζημιά”.

Σε ερώτηση αν τα ντέρμπι με Κυπαρισσία (εντός) και Πάμισο (εκτός) θα είναι καθοριστικά για την έκβαση του τίτλου, ο βραχύσωμος επιθετικός είπε: “Πιστεύω πως ναι πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια.. Δεν θα είναι εύκολα. Υπάρχει τώρα και το ντέρμπι Παμισος- Απόλλωνας, όπου ανάλογα με το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά”.Αγωνιστικά ο Πανθουριακός προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με την Α.Ε. Αβίας χωρίς προβλήματα και με την ψυχολογία στα ύψη.

Το διπλό στον Κάμπο είναι μονόδρομος με δεδομένο ότι ακολουθούν τα ντέρμπι με Κυπαρισσία και Πάμισο.