Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 14:52

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Στο τέλος θα τα καταφέρουμε”, τονίζει ο Βασίλης Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον

 

Χρειάστηκε να φθάσουμε στις 9 Φεβρουαρίου για να πανηγυρίσει ο Τέλλος Αγρας την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και μόλις τη δεύτερη στη σεζόν.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων νίκησε την Κυριακή με 1-0 τη Σπερχογεία, χάρη σε γκολ του Θανάση Τηλεμάχου στο 90’ και έμεινε ζωντανή για την παραμονή στην Α’ τοπική.

Μέχρι το ντέρμπι ουραγών μετρούσε στο γήπεδό της τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ η προηγούμενη νίκη της στην κατηγορία ήταν το Νοέμβριο με τον Τσικλητήρα Πύλου στο γήπεδο του Σουληναρίου.

Παρ’ όλα αυτά απέχει 4 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή και ο Βασίλης Μπλέτσας αισιοδοξεί ότι στο τέλος ο Αγρας θα μείνει στην Α’ τοπική.

“Οταν κερδίζεις με ομάδα με τους ίδιους στόχους είσαι αισιόδοξος. Κάναμε την αρχή στην έδρα μας και πιστεύουμε να έχουμε συνέχεια. Δεν μένουμε άλλο σε αυτή τη νίκη, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε”, λέει ο προπονητής του Αγρα,

Οσο για τη νίκη – ανάσα με τους “ταύρους”, ο Β. Μπλέτσας είπε ότι: “Hταν μια πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής πλευράς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τη δικαιούμασταν, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες”. Το μόνο αρνητικό από το ματς με τη Σπερχογεία είναι η αποβολή του Γρηγόρη Αναστασόπουλου, ο οποίος θα χάσει έτσι το νέο εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την 8η στη βαθμολογία Α.Ε. Μάνης

Από λάθος της ΕΠΣΜ δεν βγήκε το δελτίο του Φλέσσα!

Κόντρα στη Σπερχογεία δεν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Φλέσσας, καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Οι άνθρωποι του Αγρα υποστηρίζουν ότι από λάθος της ΕΠΣΜ δεν κατατέθηκε η ελευθέρας του παίκτη, που μέχρι πρότινος ήταν στον Χανδριναϊκό και μένει να δούμε αν θα διορθωθεί το... λάθος.