Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 14:04

Επικοινωνία με τον τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα είχαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Χώρας

Γράφτηκε από τον

 

Τη χαρά να έρθουν σε επικοινωνία μέσω skype με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Βασίλη Μπάρκα είχαν την Τρίτη οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν πολύ και έκαναν πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στον 26χρονο τερματοφύλακα, όπως σε τι ηλικία ήρθε σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο, πώς ένιωσε όταν έπαιξε πρώτη φορά στην εθνική και πως διαχειρίζεται τις ήττες.

Ο Μπάρκας με τη σειρά του μίλησε για την τιμή και τη συγκίνηση που ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά στο γήπεδο τον εθνικό ύμνο με την φανέλα της εθνικής, για τον δύσκολο ρόλο του τερματοφύλακα αλλά και για τη σημασία της ομαδικότητας για την επιτυχία!

Αναφέρθηκε επίσης στην καλή διατροφή και πόσο επηρεάζει την ζωή των αθλητών και όχι μόνο. Με χαμόγελα και από τις δύο πλευρές έκλεισε αυτή η μικρή συνέντευξη, με τα παιδιά να εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ στον επόμενο αγώνα του. Η επαφή με τον διεθνή ποδοσφαιριστή στηρίχθηκε στη συγγενική του σχέση με την δασκάλα της Ε' τάξης, Β. Μπάρκα – Κατσένου.