Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 16:35

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Η τύχη της έχει γυρίσει την... πλάτη

Γράφτηκε από τον

 

Με... άδεια χέρια επέστρεψε την Κυριακή από τους Γαργαλιάνους η Σπερχοιγεία, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο ντέρμπι των ουραγών από τον Τέλλο Αγρα.

Οι “ταύροι” δέχτηκαν το γκολ της ήττας στο 90’. Την περασμένη αγωνιστική είχαν ισοφαριστεί στο 86’ από την Ανδρούσα, χάνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο, ενώ και στο αμέσως προηγούμενο εκτός έδρας ματς με τη Μεθώνη προηγήθηκαν, αλλά δεν... κέρδισαν. Μάλιστα τότε η Σπερχογεία είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 87’. Τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια λοιπόν η Σπερχογεία χάνει βαθμούς στο φινάλε και δεν μπορεί να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ενδιάμεσα στην έδρα της είχε κερδίσει με 3-0 την Κορώνη και έτσι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς, όσους είχε στις πρώτες 14 και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Γεγονός που σε συνδυασμό με το βατό πρόγραμμα, κάνει τους ανθρώπους της ομάδας, να αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Κάθε ματς βέβαια από εδώ και πέρα είναι σημαντικό για την Σπερχογεία, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο με τον Εθνικό Μελιγαλά, όπου η νίκη κρίνεται μονόδρομος. Οι “ταύροι” θα αγωνιστούν χωρίς τον Πετράκο που αποβλήθηκε στους Γαργαλιάνους. Αυτή είναι και η μόνη απουσία για τους Γιώργο Δωδεκάτο και Θανάση Τσούκλερη..

Αποκριάτικος χορός

Το Σάββατο η Σπερχογεία εκτός από παιχνίδι, έχει και... χορό, μιας και η ομάδα θα διοργανώσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό της στις 9 το βράδυ στου “Περρωτή” και θέλει να έχει προηγηθεί η νίκη με τον Εθνικό, ώστε το κλίμα να είναι ακόμα πιο ευχάριστο.