Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 17:47

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: “Νικώντας έρχεται και η... όρεξη”, επισημαίνει ο Βασ. Τσιλίκος

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: “Νικώντας έρχεται και η... όρεξη”, επισημαίνει ο Βασ. Τσιλίκος

Αήττητος είναι μέσα στο 2020 ο Νέος Αρις και μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Χανδριναϊκού, ανέβηκε για πρώτη φορά στην 3η θέση της Α1 τοπικής, που δίνει εισιτήριο ανόδου!

Ο φιλόδοξος σύλλογος απέχει μάλιστα μόλις ένα βαθμό από το δεύτερο Απόλλωνα Πεταλιδίου και δύο από την πρωτοπόρο Ομόνοια, που είναι η τελευταία ομάδα που τον κέρδισε στο πρωτάθλημα στις 7 Δεκεμβρίου.

Εκτοτε μετρά έξι νίκες με Φυτειά, Θύελλα Χαρακοπιού, Ηρακλή Καλαμάτας, Χανδριναϊκό, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Αστέρα Αρφαρών και μια ισοπαλία με το Δώριο. Συνολικά σε 17 αγωνιστικές έχει απολογισμό 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες και δικαίως συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί ότι ο Νέος Αρις έγραψε φέτος ιστορία στο κύπελλο, φθάνοντας για πρώτη φορά στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου αποκλείστηκε από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Βασίλης Τσιλίκος, που μεταπήδησε το Γενάρη από τον Ατρόμητο Πλατύ στο Νέο Αρι, μιλώντας στην “Ε” για την πορεία πρωταθλητισμού τονίζει ότι: “Δεν έχουμε αυτοσκοπό την άνοδο, αλλά νικώντας έρχεται και η... όρεξη. Αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να είμαστε στις πρώτες θέσεις στο τέλος, δεν θα πούμε όχι”, λέει ο πολύπειρος επιθετικός που έχει σκοράρει δύο φορές στο ματς με τον Αστέρα Αρφαρών.

Οσο για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα τρία εισιτήρια: “Οι πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες. Το πρωτάθλημα βέβαια είναι ανταγωνιστικό, γιατί όλες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους και γίνονται καλά παιχνίδια”.

Ο Βασίλης Τσιλίκος αποκάλυψε και το “μυστικό” της εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα για το Νέο Αρι:

“Αν και είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, γρήγορα κατάλαβα το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. Ολα τα παιδιά είμαστε φίλοι μεταξύ μας και ο προπονητής ο κ. Πεφάνης, κάνει καλή δουλειά και διαχειρίζεται σωστά το ρόστερ. Επίσης η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο”.

Ο Νέος Αρις προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, με τον Βασίλη Τσιλίκο να σημειώνει ότι είναι ένα ματς που θέλει προσοχή ώστε να έρθει η νίκη που θα δώσει αξία στο διπλό στο γήπεδο του Σουληναρίου.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Νέος Αρις θα αγωνιστεί πάνοπλος το Σάββατο.