Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 12:09

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ποντάρει στην έδρα για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

 

Ετοιμος για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Καλαμάτας είναι ο Πάμισος.

Η ομάδα της Μεσσήνης “έσπασε” την περασμένη Κυριακή το αήττητο του Εθνικού στο Μελιγαλά και θέλει μεθαύριο να γίνει και η πρώτη ομάδα, που θα νικήσει τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής! Ο Πάμισος ποντάρει στη δύναμη της έδρας, αφού μέχρι σήμερα μετρά οχτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ενώπιον του κοινού του με τέρματα 23-3! Αν κάνει το 9 στα 9 με τον Απόλλωνα, θα βρεθεί μόνος στην κορυφή, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάμισος θα δώσει στη Μεσσήνη και τα υπόλοιπα ντέρμπι του δευτέρου γύρου.

Στις 8 Μαρτίου θα υποδεχτεί τον Πανθουριακό, στις 22 Μαρτίου την Κυπαρισσία και στις 29 Μαρτίου την Εράνη. Παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η προσοχή όλων είναι φυσικά στην αναμέτρηση με τον ισόβαθμο Απόλλωνα που εκτός έδρας έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες με γκολ 19-6.

Οι καλαματιανοί προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της φορμαρισμένης Κυπαρισσίας και θα αγωνιστούν με καλή ψυχολογία στη Μεσσήνη.

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Το ίδιο ισχύει και για τον Πάμισο, που θα έχει και το αβαντάζ της έδρας. Η διοίκηση απεύθυνε μάλιστα κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει... φτερά νίκης στους γηπεδούχους.

“Ο Πάμισος είναι υπόθεση όλων των Νησιωτών. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 η ιστορική μας ομάδα αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Φίλαθλοι, σας καλούμε να γεμίσετε τις κερκίδες και με την παρουσία σας να δώσετε δύναμη και φτερά νίκης στην ομάδα μας ως δωδέκατος παίκτης. Να μην λείψει κανείς σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα! Την Κυριακή όλοι μαζί στο γήπεδο. Ο Πάμισος ανήκει σε όλους τους Μεσσηνιώτες!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τα φετινά εντός έδρας ματς του Παμίσου στην Α’ τοπική

Πάμισος – Ανδρούσα 2-0

Πάμισος – Εθνικός Μελιγαλά 1-0

Πάμισος – Ολυμπιακός Ανάληψης 4-0

Πάμισος – Α.Ε. Αβίας 5-1

Πάμισος – Σπερχογεία 4-1

Πάμισος – Καλό Νερό 3-0

Πάμισος – Μεθώνη 2-1

Πάμισος – Τέλλος Αγρας 2-0.