Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 17:37

Κλήση σε σύσκεψη ενόψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών κάλεσε σε σύσκεψη τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΔΕΑΒ, ενόψει του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής.

Σε σύσκεψη εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Super League 1 καλεί για την ερχόμενη Τρίτη (18/2) ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Στη σύσκεψη, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ, της Αστυνομίας (υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής, καθώς και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ). Εκτός από τον αθλητικό εισαγγελέα θα συμμετάσχει και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να γίνουν συστάσεις στους παράγοντες των δύο ομάδων, προκειμένου να βοηθήσουν ώστε το ντέρμπι να γίνει σε αθλητικό πλαίσιο και να αποφευχθούν δηλώσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν κλίμα έντασης.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ