Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 15:43

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-2: Πολύτιμος βαθμός παρά τις απουσίες

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε χθες στα Βραχνέικα με τον τοπικό Διαγόρα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, στο ντεμπούτο του Αλέξη Μαντζούνη στον πάγκο.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έμεινε όρθια σε μια δύσκολη έδρα, παρότι αγωνίστηκε χωρίς έξι παίκτες, ενώ έχασε στο ματς και τον Κωνσταντακόπουλο. Το ιδανικό θα ήταν βέβαια το διπλό για τον ΑΟΔ, αλλά και η ισοπαλία σ’ ένα ματς “εξάποντο” για την παραμονή είναι θετικό αποτέλεσμα. Το Διαβολίτσι βρίσκεται στο -4 από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, αλλά έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Διαγόρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο χθεσινό ματς στο 13’ με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου, αλλά το Διαβολίτσι όχι μόνο δεν επηρεάστηκε, αλλά γύρισε το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στο 16’ από φάουλ του Πλαστουργού, ο προωθημένος Σεντεμέντες με πλασέ ισοφάρισε και στο 30’ από στημένη και πάλι φάση έγινε το 1-2. Ο Πλαστουργός εκτέλεσε φάουλ, ο Εμέκα σούταρε στο δοκάρι (τη βρήκε και ο Δρακόπουλος) και στην επαναφορά ο Γκελγκέρια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60’ όμως ο Νιφορόπουλος που είχε περάσει στο 56’ στο ματς, έκανε με μακρινό σουτ το 2-2. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε και ο Κωνσταντακόπουλος και κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Δ. Καλογερόπουλος.

Το Διαβολίτσι κράτησε το βαθμό μέχρι το τέλος, με το Διαγόρα να μην μπορεί παρά την εδαφική υπεροχή να απειλήσει.

Να σημειωθεί ότι η Μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε στα Βραχνέικα χωρίς τους Αθανασόπουλο, Βιγιαφάνε, Πιτσιλή, Γεωργιόπουλο, Ι. Καλογερόπουλο και Χότζα, ενώ ο Μπαλόπουλος ήταν άρρωστος και έπαιξε για λίγα μόνο λεπτά στο φινάλε.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος, Καλλιτσουνάκης (56’ Κοτσόκολος),Σχοινάς, (74’ Λιμάντζι) Γεωργανtόπουλος, Ούτσικας (82’ Ρίλντι), Πανάρετος (56’ Νιφορόπουλος)

A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος (60’ λ.τρ. Δ. Καλογερόπουλος), Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος (63’ Τζανετέας), Σεντεμέντες, Λιόλιος, Εμέκα, Γκελγκέρια, Πλαστουργός (91’ Μεμά), Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος (88’ Μπαλόπουλος), Μουλιατος.