Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 18:24

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-3: Εύκολο πέρασμα από τον Κάμπο

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Πανθουριακός νίκησε προχθές στο γήπεδο του Κάμπου την Α.Ε. Αβίας με 3-1.

Η ομάδα της Θουρίας διατήρησε για 7η σερί αγωνιστική το αήττητο, σημειώνοντας την 6η της νίκη, τρίτη συνεχόμενη από τη 12η αγωνιστική και μετά παραμένοντας σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Με το ίδιο σκορ, που είχε κερδίσει στην έδρα του, την Εράνη, ο Πανθουριακός πέρασε και από το γήπεδο του Κάμπου, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την άνετη επικράτηση. Πριν συμπληρωθεί το 10ό λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει προβάδισμα με 2-0 και έδιωξαν τις όποιες σκέψεις είχαν οι γηπεδούχοι ότι μπορεί να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η εξαιρετική εικόνα που δείχνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Θουρίας συνεχίστηκε και στον παραπάνω αγώνα, όπου χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο της έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε τους τρεις πόντους. Αν οι παίκτες της (Λαθύρης, Μίνγκας, Τρίψας, Γιαννακόπουλος), ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου, πιθανόν το τελικό σκορ να είχε πάρει διαστάσεις.

Η Α.Ε. Αβίας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 και δεν ήταν εύκολο να αντιδράσει, απέναντι σε μια ομάδα με αρκετά καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Είχε δύο καλές στιγμές στο β’ ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στα τελευταία λεπτά του ματς.

Τα γκολ

Στο 5’ ο Λαθύρης με πλασέ άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά μετά ο Κανελλόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 43’ και πάλι ο Λαθύρης με πλασέ “έγραψε” το 0-3, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 85’ ο Κ. Κορμπής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αντωνόπουλο και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε το πέναλτι. Ο Κ. Κορμπής ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και μείωσε σε 1-3. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Συγκεκριμένα στο 60’ σουτ του Γ. Καρδάση μέσα από την περιοχή απέκρουσε οΚόκκαλης. Στο 65’ σε αντεπίθεση ο Γεωργουλέας βγήκε τετ-α-τετ με τον Κόκκαλη, αλλά έκανε άσχημο πλασέ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανθουριακού.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Αθ. Καρδάσης (75’ Βαβαρούτσος), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Γεωργίκος, Γεωργαντάς, Δ. Κορμπής, Αλντέσκου (46’ Γ. Καρδάσης), Κ. Κορμπής, Π. Καρδάσης (46’ Κωνσταντόπουλος), Γιαννέας (46’ Γεωργουλέας).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης (82’ Αντωνόπουλος), Παντσιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Λαθύρης (77’ Παπαθεοδώρου), Τρίψας, Κάνιστρας (65’ Εμμανουήλ), Μίνγκας, Κανελλόπουλος.