Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 19:13

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-5: Σαρωτικό πέρασμα των κυανόλευκων (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Εύκολο έργο είχε προχθές στο γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς” ο Εθνικός Μελιγαλά, που κέρδισε με 5-0 τη Σπερχογεία.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να φτάνουν σχετικά εύκολα στην κατάκτηση των τριών πόντων. Μάλιστα με τους τρεις πόντους που πήραν απομακρύνθηκαν από το γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για να μείνουν στην κατηγορία.

Η Σπερχογεία προβλημάτισε με την απόδοση και με αυτή την ήττα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας πλέον αρκετά δύσκολο έργο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία.

Η Σπερχογεία ζήτησε πέναλτι στο 5’ όταν ο Καραχάλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό, όμως ο διαιτητής Πλακογιάννης δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Τα γκολ

Στο 23’ ο Μπούνας με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό. Στο 38’ ο Κουρούπης εκτέλεσε κόρνερ και ο Φέστας με κεφαλιά “έγραψε” το 0-2.

Στο 63’ ο Κουρούπης έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Μακρής με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-3. Δύο λεπτά μετά από ασίστ του Λυμπερόπουλου ο Κουρούπης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 82’ ο Κουρούπης με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Καλές στιγμές

Στο 15’ σουτ του Σαούτη απέκρουσε δύσκολα ο Λίβας. Στο 30’ και πάλι ο Λίβας εξουδετέρωσε σουτ του Κοτσιλιέρη. Ο 17χρονος επιθετικός έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Στο 37’ ο Κουρούπης μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή “έκοψε” την μπάλα για τον Τσουκαλά, αυτός έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει σωτήρια με τα χέρια ο Καλλιντέρης διώχνοντας την μπάλα κόρνερ (από το οποίο προήλθε το 0-2). Στο 64’ ο Κουρούπης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 67’ συρτό σουτ του Κοτσιλιέρη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Λίβας που με εκτίναξη έπεσε στη αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο Σαούτης έκανε το πλασέ, όχι όπως θα ήθελε και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 87’ ο Κοτσιλιέρης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο “τείχος” και στην επαναφορά έφτασε στον Οικονομόπουλου, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακόγιαννης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Αδαμόπουλο, Γεωργαντά.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Κοστρίβας, Δωδεκάτος, Μπάλλας, Δικαίος (68’ Τζεφερεμιναίος), Μούσα, Κοτσιλιέρης, Σαούτης (77’ Κάϊας), Καρούσος (61’ Δασκαλάκης), Καραχάλιος (84’ Αντωνίου), Οικονομόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας (81’ Σχινάς), Μακρής, Καλύβας (72’ Καλογερόπουλος), Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Φέστας, Τσουκαλάς, Καρατζούλιας, Κουρούπης, Σαραντόπουλος (77’ Ρουμελιώτης), Λυμπερόπουλος (66’ Λάγιος).