Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 13:40

Εκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Εκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού (φωτό)

 

Σε μια σεμνή εκδήλωση οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού έκοψαν την Κυριακή το μεσημέρι την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην ταβέρνα “Πράσινο Αστέρι” στη Δυτική Παραλία.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Σταύρος Χριστόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, υποδέχτηκαν τους παλαίμαχους συμπαίκτες τους, τα μέλη της διοίκησης του Μεσσηνιακού, τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, τους χορηγούς και τους φίλους του ιστορικού συλλόγου.

Ο πρόεδρος Σταύρος Χριστόπουλος έχοντας δίπλα του τα μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους έκοψε την πίτα. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Σταύρος Χριστόπουλος αναφέρθηκε και στα δύο φιλικά που θα δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα των παλαιμάχων το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα γίνει στην Καλαμάτα φιλικό με τη μικτή παλαιμάχων Πειραιά, στην οποία αγωνίζονται παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό, την Προοδευτική και τον Ιωνικό. Αυτό το παιχνίδι έχει στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παλαιμάχων των δύο περιοχών. Με τη λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων της Μεσσηνίας, οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού θα μεταβούν στην Τρίπολη για να παίξουν φιλικό με παλαίμαχους της Αρκαδίας και θα ακολουθήσει φιλικό στην Κόρινθο, επίσης με τους παλαίμαχους της Κορίνθου.

Βραβεύτηκε ο παλιός πρόεδρος Γ. Μαλαπέτσας

Κλείνοντας ο κ. Χριστόπουλος εκ μέρους και της διοίκησης των παλαιμάχων, ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Στη συνέχεια, η διοίκηση των παλαιμάχων βράβευσε τον παλιό πρόεδρο και επί σειρά ετών παράγοντα του Μεσσηνιακού Γιώργο Μαλαπέτσα για την ανιδιοτελή προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο για 50 χρόνια. Την απονομή της πλακέτας έκανε ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Κυριακόπουλος. Το φλουρί της πίτας έτυχε στον Βαγγέλη Κολοκάθη, ο οποίος πήρε ως δώρο ένα κόσμημα. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και λαχειοφόρος αγορά με αρκετά δώρα τα οποία προσέφεραν οι χορηγοί του συλλόγου παλαιμάχων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης το μουσικό συγκρότημα της ταβέρνας διασκέδασε με τα τραγούδια του τους παρευρισκόμενους.