Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 15:16

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εχασε το αήττητο, αλλά όχι τις ελπίδες για τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εχασε το αήττητο, αλλά όχι τις ελπίδες για τίτλο

 

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και το αήττητο του Απόλλωνα σταμάτησε την Κυριακή στη Μεσσήνη.

Η καλαματιανή ομάδα ηττήθηκε μετά από 18 αγωνιστικές με 2-0 από τον μέχρι πρότινος ισόβαθμό της Πάμισο και έπεσε από την κορυφή της Α’ τοπικής. Ο Απόλλωνας έμεινε μακριά από το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και ο Πάμισος σκοράροντας σε καίρια χρονικά σημεία πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ετσι η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου ισοβαθμεί πλέον στη δεύτερη θέση με τον Πανθουριακό και απέχει τρεις βαθμούς από τον Πάμισο, που υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία (μια νίκη, μια ισοπαλία).

Ο Απόλλωνας έχασε το εντυπωσιακό αήττητο, όχι όμως και τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

Αφενός γιατί υπολείπονται ακόμα 11 αγωνιστικές και αφετέρου γιατί έχει βγάλει τα ντέρμπι και το πρόγραμμα είναι βατό.

Γι’ αυτό και ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δηλώνει ότι: Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να αξιολογήσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση του Παμίσου για τη φιλοξενία και στον κόσμο για τη συμπεριφορά του. Εγινε ένα ντέρμπι χωρίς προβλήματα. Η νίκη του Παμίσου είναι δίκαιη. Εμείς ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί”, λέει στην “Ε” ο τεχνικός του Απόλλωνα για το ντέρμπι στη Μεσσήνη. Ο Τ. Σακελλαρόπουλος εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την ουραγό Σπερχογεία, όπου η επιστροφή στις νίκες κρίνεται μονόδρομος.

Πλήγμα με Σπανό

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν φέτος τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που θα χάσει για το επόμενο διάστημα έναν ακόμα βασικό ποδοσφαιριστή του.

Ο λόγος για τον Στέλιο Σπανό που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πάμισο και θα κάνει επέμβαση στον μηνίσκο.