Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 18:15

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Αποφασισμένοι για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την παραμονή στην Α1 τοπική είναι στον Α.Ο. Φυτειάς.

Η Καλαματιανή ομάδα προσπαθεί να αφήσει πίσω, τις όποιες δυσκολίες της παρουσιάστηκαν, καθώς και κάποια ατυχή αποτελέσματα που την έφεραν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, Να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να δώσει ως γηπεδούχος, αγώνες σε Ασπρόχωμα και Σπερχογεία (γιατί είχε κλείσει το “Π. Μπαχράμης” για την τοποθέτηση νέου τάπητα). Πλέον δείχνει σημάδια ανάκαμψης, κάτι που φαίνεται και στο ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες (η μία προχθές στο εντός έδρας ματς με τον Χανδριναϊκό) και μία ήττα. Να σημειωθεί ότι δύο από τις νίκες έχουν επιτευχθεί απέναντι σε δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, την Ομόνοια και τη Χώρα.
Αν και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, δείχνει να έχει μεγάλες δυνατότητες  για περισσότερα πράγματα και κυρίως για να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Σε αυτό έχει σύμμαχο και το βατό πρόγραμμα και όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια έχουν, εκτός από τη διοίκηση και τον προπονητή Στράτο Μάρκου, οι χορηγοί της ομάδας που βοηθούν είτε οικονομικά, είτε με την παροχή αθλητικού υλικού, ακόμη και με ιατρική φροντίδα, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ομάδας Περικλής Κουρούπης.

Κόβει πίτα το Σάββατο

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο. Φυτειάς το ερχόμενο Σάββατο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ στο “Κτήμα Κοσμά”, του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Κοσμά, που βρίσκεται στο 11ο χιλιόμετρο Καλαμάτας – Πύλου. Θα υπάρχει πλούσιος μπουφές και κρασί, ενώ θα γίνει και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ