Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 16:29

Ξεκίνησε με πολλά γκολ το πρωτάθλημα Κ 14 (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με τη διεξαγωγή 6 αναμετρήσεων ξεκίνησε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα Κ14 που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Σημειώθηκαν πολλά γκολ, συνολικά 37 από τα οποία τα 20 ήταν στα παιχνίδια, του 1ου ομίλου και τα άλλα 17 στα ματς του 2ου ομίλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και στους δύο ομίλους έχουν ως εξής:

1ος όμιλος

Παναθηναϊκός - Αίας 2-6

Αρφαρά - Κορώνη 7-1

Εράνη - ΑΠΣ Αρις 0-4

2ος όμιλος

Καλαμάτα - Δαναός 2-3

Αναγέννηση - Ηρακλής 5-0

Πατίστα - Πράσινα Πουλιά 0-7

Ρεπό: Πάμισος

Η ταυτότητα σε δύο παιχνίδια του 2ου ομίλου

Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” - Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ 2-3

Στο 3’ ο Γεωργουλέας με διαγώνιο σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο απέναντι “Γ” της εστίας του Π. Βαρελά και έκανε το 0-1.

Στο 7’ πάσα του Φράγκου στον Τσαούση, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Στο 20’ από κόρνερ του Θεοφιλάκου ο Μητρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καρούμπαλη και στη συνέχεια στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1. Στο 39’ και πάλι ο Γεωργουλέας με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ το Δαναό πετυχαίνοντας το 1-2.

Στο 55’ ο Μητρόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Φράγκο, αυτός μπήκε στην περιοχή δεν μπόρεσε να αποφύγει τον Μουτζούρη, που έπεσε στα πόδια και η μπάλα κατέληξε δίπλα τους στον Γκίζα, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Στο 61’ ο Προϊμάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Καλαμάτας μπήκε στην περιοχή και με σουτ σημείωσε το τελικό 2-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντώνης Μιχαλόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Π. Βαρελάς, Θεοφιλόπουλος, Μανωλάκης, Γιακουμής, Μητρόπουλος, Καρνάκης, Τσαούσης, Παπαδόπουλος, Φράγκος, Σπ. Βαρελάς (64’ Πατσόπουλος), Γκίζας (51’ Μανωλόπουλος).

ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ: Καρούμπαλης, Γιαννόπουλος, Καπετανάκης, Μηλιώνης, Κουρκουτάς, Βαλασόπουλος, Τζαναδάμης, Γεωργουλέας, Βάγγαλης, Δημόπουλος, Γεωργακλής. Επαιξαν και οι Καρακασιλιώτης, Αναστασόπουλος, Μουτζούρης, Σταυρόπουλος, Προϊμάκης.

Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ 0-7

Διαιτητής ήταν ο Π. Νικολόπουλος.

Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ: Τάσης, Καστόρας, Χαϊκός, Αλάμαρας, Χανδρινός, Βοβολής, Γκόγκας, Κοσμόπουλος, Ζησιμάτος, Χρηστέας, Νικόλης.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Αραπάκης, Κυριακόπουλος, Νοτόπουλος, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Δημητρόπουλος, Σπυρόπουλος, Ντερβίσι, Σαούτης, Καστρινός, Κλεφτόγιαννης. Στον πάγκο ήταν οι Ασημακόπουλος, Αναστασόπουλος, Δικαίος, Κατράνης.