Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 11:03

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νίκες για Κ12 και Κ14 επί των ομάδων της Ζακύνθου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ισάριθμες νίκες σημείωσαν χθες το μεσημέρι οι μικτές Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Μεσσηνίας επί των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Η ομάδα Κ12 κέρδισε με 2-0 και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (2η εντός έδρας) και η ομάδα Κ14 επικράτησε 4-1 στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι της.

Σε ότι αφορά την Κ12 διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο 5ο όμιλο, που δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Ολα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Αντίθετα η Κ14 θα επιδιώξει να τερματίσει μέσα στην πρώτη 4άδα, αφού το προβάδισμα για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων, που οδηγούν σε πρόκριση στην επόμενη φάση, έχουν οι μικτές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και της ΕΠΣ Αχαΐας.

Αναλυτικά η εικόνα από τα δύο χθεσινά παιχνίδια που έγιναν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, έχει ως εξής:

Κ12 ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ζακύνθου 2-0

Αξιοποιώντας δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του αγώνα η μικτή Κ12 της Μεσσηνίας κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Σπ. Βαρελάς με πλασέ και στο 59’ μετά από κόρνερ του Περ. Μωραγιάννη ο Σταθόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δ. Βαρτσάκης με βοηθούς διαιτητές τους Π. Σόβολο και Ηλ. Μπεκιάρη και οι τρεις από την ΕΠΣΜ Λακωνίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Π. Βαρελάς (58’ Πλιός), Σέφα (58’ Μπάκας), Σεντεμέντες, Κουκουβίνος (55’ Ιωαννίδης), Τόλιας (31’ Ν. Παντελόπουλος), Σταθόπουλος, Σπ. Βαρελάς (55’ Μαρκόπουλος), Περ. Μωραγιάννης, Καλογερόπουλος (31’ Παπαδόπουλος).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μαρίνος (31’ Χαρακτινός), Μαρόπουλος, Ι. Βουρτσάνης (36’ Χ. Βουρτσάνης), Κολυβάς, Μποτώνης (53’ Καπινιάρης), Πέττας (43’ Αγγελής), Μπιάζης, Μεταξάς, Λουκίσας.

Κ14 ΕΠΣ Μεσσηνίας ΕΠΣ Ζακύνθου 4-1

Μόλις στο 1ό λεπτό η μικτή Ζακύνθου πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Τζαμαλής ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος, με τον β’ βοηθό διαιτητή Μπεκιάρη, να υποδεικνύει ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και ο διαιτητής Βαρτσάκης έδειξε αμέσως σέντρα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγα λεπτά μετά στο 8’ με σουτ του Κύρκο μέσα από την περιοχή.

Δύο λεπτά μετά έγινε η ανατροπή στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Β. Μπούνα, ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρότι αμυντικός τη βρήκε με το σώμα του, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει το γκολ και έτσι έγινε το 2-1. Στο 36’ σε σέντρα στην περιοχή ο Τζαμαλής έδιωξε την μπάλα η οποία κτύπησε στο πρόσωπο του συμπαίκτη του Μπάστα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει με αυτογκόλ το 3-1. Στο 64’ σουτ του Καραχούντρη, η μπάλα βρήκε διαδοχικά στα σώματα των συμπαικτών του Φλαριώτη και Γιακουμή και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα εκτινάχθηκε προς το οριζόντιο δοκάρι ο Σιούκας και έδιωξε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Ελισσαίος και με κεφαλιά ο Φλαριώτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1, αφού δευτερόλεπτα μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Καπράλος, Ελισσαίος, Β. Μπούνας (43’ Γιακουμής), Μπούρας (59’ Δεδούσης), Καραχούντρης, Τσάνε (43’ Π. Μπούνας), Θεοφιλόπουλος (36’ Σαούτης), Φλαριώτης, Κύρκο (36’ Σερέτης), Χριστόπουλος (59’ Καρνάκης), Δρούγας (36’ Κλεφτόγιαννης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τότος (43’ Σιούκας), Βισβάρδης (59’ Κιάτια), Στραβοπόδης, Παπαδάτος, Πέττας (36’ Αγκαλλίου), Κωστής, Τετράδης (59’ Γκρέκας), Μπάστας, Ζούγρας, Κολεύρης (43’ Μυλωνάς), Τζαμαλής (59’ Λύγκας).