Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 12:02

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Ο κόσμος είναι η δύναμη μας”, λέει ο Ν. Αναστόπουλος εν όψει Καβάλας

Γράφτηκε από τον

Με... 12ο παίκτη τον κόσμο της, η Καλαμάτα θέλει να πανηγυρίσει απέναντι στην Καβαλά την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη, με την οποία θα διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στη Football League.

Το μεθαυριανό ματς έχει χαρακτήρα τελικού για τη “Μαύρη Θύελλα” όπως και τα υπόλοιπα πέντε μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στην “Ε” ζήτησε από τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό “παρών” την Κυριακή το μεσημέρι στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.

“Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη, γιατί θα μας δώσει ώθηση. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Ολα τα ματς από εδώ και πέρ,α είναι όπως έχω πει τελικοί”, λέει ο τεχνικός της Καλαμάτας μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια ενόψει του νέου εντός έδρας αγώνα. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση έχει ορίσει γενική είσοδο έξι ευρώ για όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες της Καλαμάτας θα προπονηθούν σήμερα το μεσημέρι στα Παλιάμπελα.

Το θετικό είναι ότι οι Νατσιόπουλος και Στεφανάκος εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν. Θα απουσιάσει όμως ο Χριστοφιλέας που αποβλήθηκε με την Τρίγλια, καθώς και ο επίσης τιμωρημένος Μάκος.

Αυτά είναι τα μόνα προβλήματα για το Νίκο Αναστόπουλο που περιμένει από τους παίκτες του να μπουν με την Καβάλα δυνατά από το ξεκίνημα, ώστε να θέσουν τις βάσεις για τη νίκη.