Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 08:11

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Γνωρίζω πότε ο διαιτητής έχει πρόθεση", λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας για το ματς στην Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Γνωρίζω πότε ο διαιτητής έχει πρόθεση", λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας για το ματς στην Κόρινθο

Οργή για τη διαιτησία υπάρχει στο Μεσσηνιακό την επομένη του αγώνα με την Κόρινθο. Η καλαματιανή ομάδα ηττήθηκε με 4-0, όμως για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν οι λανθασμένες αποφάσεις του ρέφερι Ρούσσου Μπεκερτζή και των βοηθών του Κωνσταντίνου και Γκαρτζονίκα από την Πρέβεζα.


Σ' ένα κρίσιμο ματς για την παραμονή, ο Μεσσηνιακός είδε να μετρούν κανονικά δύο γκολ που οι σκόρερ είναι σε πεντακάθαρη θέση οφσάιντ, ενώ στη φάση του 2-0 ο ρέφερι αποβάλλει και τον Κουρεντζή γράφοντας στο φύλλο αγώνα ότι τον έβρισε.
Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο 37' ενώ οι βοηθοί αδίκησαν αρκετές φορές ακόμα την καλαματιανή ομάδα. Επίσης ο Δημήτρης Τσάκωνας δηλώνει ότι ο Ρούσσος Μπεκερτζής ειρωνευόταν σε όλο το ματς τους παίκτες του και πλέον οι "πράσινοι"  θα κάνουν έγγραφη καταγγελία στην ΚΕΔ για τα όσα συνέβησαν στην Κόρινθο.
"Είμαι 45 χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορώ να γνωρίζω πότε ένας διαιτητής έχει πρόθεση. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο και εκτός ότι δεν είναι καλός διαιτητής ,δεν είναι και καλός άνθρωπος. Τα δύο πρώτα γκολ είναι καθαρά οφσάιντ και η διαιτησία του ήταν γενικότερα προκλητική. Ακόμα έδειξε αλαζονική συμπεριφορά και για τον Κουρεντζή άλλα είπε σε εμάς ότι του είπε ο παίκτης μας και άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα", λέει ο Δ. Τσάκωνας μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στο Μεσσηνιακό.
Ο προπονητής των "πρασίνων" τονίζει ακόμα ότι το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της αναμέτρησης: "Το σκορ είναι βαρύ, αλλά εμείς κάναμε ευκαιρίες και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αυτή την εχθρική διαιτησία, όπως και τον κακό αγωνιστικό χώρο.  Πρέπει να συνέλθουμε το συντομότερο και να δείξουμε το ανάλογο πάθος ώστε να μείνουμε στην κατηγορία"

Τελικός με Παναρκαδικό

Η ήττα στην Κόρινθο είχε ως συνέπεια να υποχωρήσει ο Μεσσηνιακός στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον ο αγώνας με τον Παναρκαδικό αποκτά οριακό χαρακτήρα.
Το άσχημο όμως είναι ο γκολκίπερ Γιώργος  Κυριακόπουλος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα χάσει τόσο το ματς της Κυριακής, όσο και το επόμενο με τον Ατρόμητο. Εκτός πλάνων είναι και ο Βαγγέλης Κουρεντζής που αποβλήθηκε και κινδυνεύει με τιμωρία αρκετών αγωνιστικών. Αντίθετα ο Βασίλης Μπεγέτης εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα.
Ο Μεσσηνιακός οφείλει πλέον να αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να ελπίζει ότι και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.