Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 18:52

Παναθηναϊκός: "Οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά"

Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι στηρίζει τον Γιώργο Δώνη και υποστήριξε, ότι οι διαφορές πρέπει να λύνονται εσωτερικά.

Μετά το μπάχαλο, που δημιουργήθηκε από τα όσα μετέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Γιώργο Δώνη και τη αντίδραση του προπονητή του Παναθηναϊκού η ΠΑΕ με ανακοίνωση, που εξέδωσε προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή.

Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις».

Είναι φανερό, ότι οι μεγάλες αντιδράσεις του κόσμου, που ξεσηκώθηκαν μετά τα όσα έγιναν σε βάρος του Δώνη, οδήγησα τη ΠΑΕ να βγάλει μία ανακοίνωση με την οποία λέει ότι ο προπονητής θα μετέχει στον μεταγραφικό σχεδιασμό (την Τετάρτη δεν μετείχε, όπως του μεταφέρθηκε), δεν λέει κουβέντα για το θέμα του Χρήστου Δώνη και την έλλειψη σεβασμού προς τον προπονητή, αλλά μιλάει για διαφορές, που πρέπει να επιλύονται εσωτερικά.

Ποιες διαφορές όμως; Οσοι εκφράζουν τις θέσεις Αλαφούζου έλεγαν μέχρι πριν λίγο, ότι δεν ειπώθηκε ποτέ τίποτα στον Δώνη από τον Αλαφούζο. Αρα πως προέκυψαν διαφορές; Η ουσία είναι , ότι το γυαλί έχει ραγίσει και μόνο αν ο Αλαφούζος επιδιώξει να μιλήσει με τον προπονητή σε ειλικρινή βάση, μπορεί να δούμε φως στο τούνελ.

Αλλιώς με ανακοινώσεις και… δήθεν στηρίξεις δουλειά δεν γίνεται.

Πηγή: sport24.gr