Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 14:40

Σφίγγει η θηλιά του υποβιβασμού για την Καλαμάτα 0-1 από την Καβάλα!

Γράφτηκε από τον
Σφίγγει η θηλιά του υποβιβασμού για την Καλαμάτα 0-1 από την Καβάλα!

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Καβάλα γνώρισε πριν από λίγο η Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο και βλέπει τη θηλιά του υποβιβασμού στη Γ' εθνική να σφίγγει.

Η "Μαύρη Θύελλα" σ' ένα ακόμα παιχνίδι δεν ήταν καλή, αλλά αυτή τη φορά δεν είχε τύχη, όπως με την Τρίγλια. Η Καβάλα με γκολ του Μαϊνδανού στο 50' πήρε τους τρεις βαθμούς και ελπίζει για άνοδο. Αντίθετα η Καλαμάτα παραμένει στην προτελευταία θέση της Football League και είδε τη διαφορά από την 10η θέση να αυξάνεται στους 6 βαθμούς μετά τη νίκη του Αιγάλεω επί των Τρικάλων. Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε ψάχνει πλέον ένα.. θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο σημερινό παιχνίδι μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς συγκινήσεις, η Καβάλα ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και αφού προειδοποίησε με το δοκάρι του Μαρκόπουλου, βρήκε το γκολ μ' έναν αμυντικό το Μαϊνδανό και κράτησε μέχρι τέλους το προβάδισμα. Η Καλαμάτα προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με στημένα, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Και στο τέλος ο κόσμος αποδοκίμασε για την ήττα - ¨"μαχαιριά".

Οδυνηρή ήττα για τη "Μαύρη Θύελλα" που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και οι φίλαθλοι αποδοκιμάζουν.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τέλος στο ματς. Καλαμάτα - Καβάλα 0-1.

Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις. 

88' Ο Νατσιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Δήμιζα, μιας και οι περισσότεροι περίμεναν σέντρα, αλλά ο γκολκίπερ της Καβάλας εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

84' Ολοκληρώνει τις αλλαγές η Καβάλα. Ο Αρναούτογλου στη θέση του Λάζαρου Ορφανίδη.

78' Αλλαγή και για την Καλαμάτα. Ο Πανάγου στη θέση του Τριανταφυλλάκη, που τραυματίστηκε.

77' Δεύτερη αλλαγή για την Καβάλα. Ο Παπαστεριανός στη θέση του Σκαθαρούδη.

Η Καλαμάτα θα παίξει με δύο επιθετικούς τώρα (Τιάγκο, Αλεξόπουλος) στην προσπάθεια να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

68' Αλλαγή στην... αλλαγή για την "Μαύρη Θύελλα". Ο Τιάγκο μπαίνει στο ματς στο ντεμπούτο του και βγαίνει ο Πετσίτης που είχε πάρει τη θέση του τραυματία Ιντρίσι.

Εχει ανέβει στα τελευταία λεπτά η Καλαμάτα. 

67' Φάουλ Νατσιόπουλου από πλάγια θέση αριστερά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Κίτρινη κάρτα σε Οσμάναγκιτς και Λάζαρο Ορφανίδη που είχαν αψιμαχία στο 67'.

64' Πρώτη αλλαγή για την Καβάλα. Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Καθάρειου.

60' Κίτρινη κάρτα στον Ζαχαρόπουλο που κράτησε τον Σκαθαρούδη στο χώρο του κέντρου.

Η "Μαύρη Θύελλα" καλείται να αντιδράσει, καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να μείνει στην κατηγορία.

Η Καβάλα έχει μπει πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Προειδοποίησε με το δοκάρι και σκόραρε στην επόμενη φάση της μπροστά από τα καρέ του Στεφανάκου, που φέρει ευθύνη στο γκολ.

50' Σέντρα Πέτρου Ορφανίδη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαϊνδανός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Στεφανάκο να μην μπορεί να απομακρύνει.

Γκολ για την Καβάλα 0-1

47' Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Λάζαρος Ορφανίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μαρκόπουλος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο, ας ελπίσουμε να δούμε καλύτερο θέαμα.

Ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο. Καλαμάτα - Καβάλα 0-0 σ' ένα ματς χωρίς συγκινήσεις.

42' Κάθετη πάσα Τριανταφυλλάκη σε Αλεξόπουλο που σούταρε εντός περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κουτσούμπα και κατέληξε κόρνερ.

35' Ευκαιρία για την Καβάλα. Σέντρα Λαζ. Ορφανίδη, ο Πετρ. Ορφανίδης βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή, αλλά ο  Τριποτσέρης πρόλαβε και έβαλε το.. σωτήριο τάκλιν στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων.

33' Πλάγιο Τόλι, τακουνάκι Οσμάναγκιτς, σουτ Πετσίτη εντός περιοχής η μπάλα κόντραρε στον Ορφανίδη.

Δεν έχει φάσεις το παιχνίδι, ούτε η Καλαμάτα, ούτε η Καβάλα μπορούν να δημιουργήσουν και να απειλήσουν.

25' Πρόβλημα για την Καλαμάτα. Ο Ιντρίσι δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού, μάλλον υπέστη θλάση και βγαίνει από το γήπεδο. Ο Πετσίτης θα πάρει τη θέση του.

24' Πρώτη καλή στιγμή για την Καλαμάτα, ο Αλεξόπουλος από αριστερά με ωραία προσποίηση απέφυγε τον αντίπαλό του σούταρε, αλλά ο Δήμιζας έπεσε στη γωνία και μπλόκαρε

Δεν έχει ρυθμό το παιχνίδι και ενώ συμπληρώσαμε 17 λεπτά.

12' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς τη βλέπει ο Στίκας που τράβηξε τον Τόλι.

Χωρίς σκορ και κάτι αξιοσημείωτο μετά από πέντε λεπτά το παιχνίδι.

 Ολα έτοιμα για να ξεκινήσει το ματς. Στη σέντρα η ομάδα της Καβάλας και ο κ. Ανδριανός σφυρίζει την έναρξη της αναμέτρησης.

Καλός καιρός για ποδόσφαιρο, αλλά λίγος ο κόσμος στις κερκίδες. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Νατσιόπουλος, Ιντρίσι, Τριανταφυλλάκης, Αλεξόπουλος. Στον πάγκο είναι οι Ματζάρης, Καντούτσης, Νάσερ, Πανάγου, Πετσίτης, Τιάγκο, Ηλιόπουλος.

ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Λ. Ορφανίδης, Καθάρειος, Στίκας, Μαϊνδανός, Πετρ. Ορφανίδης, Κουτσούμπας, Σκαθαρούδης. Στον πάγκο είναι οι Ι. Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Σπυλεϊμάν Οκαν, Μελισσόπουλος, Θωμαϊδης, Β. Παπαδόπουλος.