Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 19:51

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: Με πέναλτι του Κουρούπη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: Με πέναλτι του Κουρούπη

 

Με γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός Μελιγαλά επικράτησε χθες στην έδρα του της Α.Ε. Μάνης με 1-0.

Ηταν ένα παιχνίδι ενός ημιχρόνου, αφού σε αυτό το διάστημα είχαμε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, τρεις αποβολές, δοκάρια και κάποιες φάσεις που δεν αξιοποίησαν οι επιθετικοί των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις πόντους από το παιχνίδι χάριν στο εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Κουρούπη, στο 45ό λεπτό.

Σίγουρα, οι αποβολές μια για κάθε ομάδα στο 36’ σε Φέστα και Χελά για εξύβριση και η δεύτερη που είδε ο Γιαννής (απευθείας κόκκινη γιατί κτύπησε αντίπαλο του εκτός φάσης) με τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου έπαιξαν το ρόλο τους στην εξέλιξη του αγώνα. Οι προπονητές Παναγιώτης Πολίμος και Παναγιώτης Δρούγας αναγκάστηκαν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους, μιας και άλλαξαν οι ισορροπίες. Ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν και την πολυτέλεια, λόγω τραυματισμών και ιώσεων να κάνουν αλλαγές και παρατάχθηκαν με 11 παίκτες και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 λόγω των αποβολών. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Πουλάκου, ο οποίος αν και είχε δηλωθεί στην αρχική 11άδα, τελικά δεν αγωνίστηκε και στη θέση του ξεκίνησε ο Ασημακόπουλος.

Φάσεις - γκολ

Στο 15’ από τη σέντρα του Τσουκαλά ο Χαραλαμπόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 24’ μετά από γύρισμα του Σαραντόπουλου ο Καρατζούλιας που ήταν μόνος του σχεδόν στο σημείο του πέναλτι, σούταρε πάνω σε αμυντικό, χάνοντας καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 30’ ο Γιαννής προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 32’ ο Αλεξανδρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Βαβαρούτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα σχεδόν από το κάθετο δοκάρι. Στο 44’ ο Γιαννής κτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο του και ο διαιτητής Τσουλάκος σφύριξε πέναλτι, δείχνοντας παράλληλα και την κόκκινη κάρτα στο παίκτη της Α.Ε.Μ. Ο Κουρούπης με εύστοχη εκτέλεσε πέτυχε το 1-0, γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη. Στο 71’ ο Λάγιος έκανε τη σέντρα και ο Καλύβας που κινήθηκε στη μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά, όχι όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε πλάγια, σχεδόν παράλληλα προς την εστία του Αντωνόπουλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Μακρής, Καλύβας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Φέστας, Τσουκαλάς (70’ Ντεμίρι), Καρατζούλιας, Κουρούπης (91’ Ρουμελιώτης), Σαραντόπουλος (58’ Λάγιος), Λυμπερόπουλος (40’ Σεμούρι).

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Γιαννής, Ασημακόπουλος, Βαβαρούτσος, Πολυμενέας, Δουρούμης, Τσουλάκος, Μπέρμπερη, Χατζηπαναγιώτης, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.