Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 20:36

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Σημαντική νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Σημαντική νίκη με ανατροπή

 

Νίκη με ανατροπή στο σκορ πέτυχε χθες το απόγευμα στην έδρα του ο Τσικλητήρας Πύλου, κερδίζοντας την Ανδρούσα με 2-1.

Μια αρκετά σημαντική νίκη, που σημειώθηκε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή και μάλιστα την προσπέρασε στη βαθμολογία. Τρεις πολύτιμοι πόντοι, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και από θέμα ψυχολογίας. Η ομάδα της Πύλου σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα που έφεραν οι άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή, βρέθηκε μετά από καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ανδρούσα, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο πρώτο 45λεπτο, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι σε διάστημα 10 λεπτών στο δεύτερο μέρος έκαναν την ανατροπή και πήραν το τρίποντο.

Στο 25’ ο Θεοδωσόπουλος με πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Νικολόπουλου πέτυχε το 0-1. Στο 61’ ο Κ. Μεμά με πλασέ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1-1. Στο 71’ ο Μεμουσάι επίσης με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-1.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νικολόπουλος, Πανταζόπουλος, Μαρκολέφας, Δημόπουλος, Ιλιάζι (91’ Σπ. Κοτσοβός), Καρδάσης, Δούνιας, Κ. Μεμά, Μεμουσάι (88’ Ραλλης), Κουρεμπανάς (59’ Ζίου), Κατσιγιάννης.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Τσαναλίας, Καλογερόπουλος, Παυλάκος, Χαρίτος, Ιμεράσι, Παπαγεωργίου, Ξυδιάς, Θεοδωσόπουλος (65’ Φαράντος), Πετσόπουλος (72’ Κοντόπουλος), Κοντομανωλόπουλος.