Τρίτη, 01 Απρίλιος 2014 17:05

Μεσσηνιακός: Διαμαρτυρία στην ΕΠΟ για την διαιτησία

Γράφτηκε από τον

Με επιστολή του στην ΚΕΔ της ΕΠΟ ο Μεσσηνιακός διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο ματς της Κυριακής με την Κόρινθο. Η επιστολή αναφέρει:"Σας καταγγέλλουμε με απόλυτη υπευθυνότητα την προκλητική και άκρως εχθρική διαιτησία του διαιτητή Ρούσσου Μπεκερτζή της ΕΠΣ Πρεβέζης και των εποπτών Ηλία Κωνσταντίνου και Ηλία Γκαρτσονίκα της ιδίας ΕΠΣ, διότι στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Κόρινθο, κατακύρωσε τα δύο πρώτα γκολ που προήρχοντο από καθαρά θέση οφσάιντ. Καθ’ όλη δε τη διάρκεια του αγώνος ήτο προκλητικός με τους ποδοσφαιριστές μας, όχι μόνο με τις αποφάσεις του αλλά ειρωνεύοντάς τους ότι είναι αξιολογημένος διαιτητής Β’ και Α’ Εθνικής (Σουπερλίγκα) και ότι επίσης θα παίζετε Α’ Τοπική ή το πολύ μέχρι Γ’ Εθνική.
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο εκπρόσωπος της ομάδας μας ρώτησε τον διαιτητή την αιτία αποβολής του ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος του είπε ότι ο ποδοσφαιριστής μας τον έβρισε.
Στο δε φύλλο αγώνος αναφέρει άλλη αιτία από αυτή που είπε στον εκπρόσωπο της ομάδας μας, στο δε αποβληθέντα ποδοσφαιριστή μας είπε ότι για φέτος θα τον τελειώσει. Με την εν γένει συμπεριφορά του, σας επισημαίνουμε ότι ο εν λόγω διαιτητής πέραν των ανθρωπίνων λαθών κάνει κακό πρώτα στη διαιτησία και εν γένει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κύριοι το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Φροντίστε να διασφαλίσετε το 50-50 στα επόμενα παιχνίδια γιατί ο κόσμος του Μεσσηνιακού Γ.Σ. είναι αγανακτισμένος με την ως άνω κακή διαιτησία εναντίον της ομάδας μας. Ζητάμε την άμεση τιμωρία όσων ασελγούν και δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας μας.
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Στασινόπουλος, Ο γ. γραμματέας Θεόδωρος Μισέρος

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ