Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 17:03

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Αισιοδοξία για άνετη παραμονή

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Παναγιώτη Πλάκα το Καλό Νερό νίκησε τον Τέλλο Αγρα στο ντέρμπι παραμονής και ισοβαθμεί πλέον στην 10η θέση της Α’ τοπικής με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και την Α.Ε. Αβίας.

Οι νεοφώτιστοι είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού (εφόσον υποβιβαστούν 3 ομάδες) και στις τάξεις του υπάρχει αισιοδοξία για άνετη παραμονή.

“Ηταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν και μας βοηθά ψυχολογικά για τη συνέχεια. Ηταν θέμα χρόνου να έρθει, γιατί και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή απόδοση παρότι χάναμε. Επίσης είχαμε και ατυχίες με τραυματισμούς”, λέει ο Σάκης Διονυσόπουλος για τη νίκη με τον Τέλλο Αγρα. Ο προπονητής του Καλού Νερού στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και τονίζει ότι: “

Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να μείνουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα στην κατηγορία”

Επιστροφές με Εθνικό

Το Καλό Νερό προετοιμάζεται πλέον για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά. Ο Βασίλης Μπεγέτης που δεν αγωνίστηκε με τον Αγρα λόγω θλάσης, αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ 100% θα είναι και οι Ντιόπ, Δεμπεγιώτης, Μητρόπουλος που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών, μιας και μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου η μοναδική απουσία όσον αφορά τους τραυματίες, είναι ο Παναγιώτης Ανδρεόπουλος που υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με τη Μεθώνη και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Με τον Εθνικό δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Λαχανάς.