Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 19:23

Οι ποινές στους παίκτες που αποβλήθηκαν

Γράφτηκε από τον

Ανακοινώθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΜ οι ποινές στους παίκτες που αποβλήθηκαν στα παιχνίδια του περασμένο Σαββατοκύριακου.
Από την Α' τοπική ο Άγγελος Μπαστακός του Απόλλωνα τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ και ο Π. Κυριόπουλος του Διαβολιτσίου με 1 αγωνιστική και 10 ευρώ.
Από την Β' τοπική με 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ τιμωρήθηκαν οι Ν. Καραμπάτσος (Χανδριναϊκός), Ι. Κουτσουμπός (Κορώνη), Χρ. Παρθένιος (Δόξα), με 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ οι Γ. Ραγκούσης (Πλατύ), Ι. Νικολακόπουλος (Στενωσιά),Δ. Κριζέας (Κορώνη), με 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ ο Γ. Καλδής (Τσικλητήρας Πύλου) και με 1 αγωνιστική και 10 ευρώ οι Γκ. Τοντέρικα (Ενωμένα Σωματεία), Α. Μιχαλόπουλος (Χανδριναϊκός), Δ. Κατσιγιάννης (Χανδριναϊκός), Φ. Νταιφώτης (Καλλιθέα), Φ. Μπιλάλι (Τσικλητήρας Πύλου), Θ. Κατσιβαρδέας (Ολυμπιακός Ανάληψης), Π. Φαράντος (Ηρακλής Καλαμάτας).
Από την Γ' τοπική με 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ τιμωρήθηκε ο Η. Σαρρής του Νέστωρ Πύλου και με 1 αγωνιστική και 10 ευρώ οι Γ. Αλεβίζος (Δίόδια) και Β. Κουρής (Αμφιθέα).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ