Σάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 15:09

Αισιοδοξία για παραμονή στον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα καταφέρει να ανανεώσει την παραμονή της στην Α1 τοπική, παρά τα άτυχα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια είναι όλοι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οι διοικούντες αλλά και ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές στα τελευταία παιχνίδια όπως και στο πρόσφατο με την Ομόνοια, στάθηκαν άτυχοι αφού προηγήθηκαν στο σκορ, όμως από δύο διαιτητικά λάθη, η αντίπαλος τους έκανε την ανατροπή και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Σχετικά με το παραπάνω ματς, αλλά και την προσπάθεια για παραμονή, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος δήλωσε στο “Notosport”: “Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά δύο τραγικά ανθρώπινα λάθη του πρώτου βοηθού, που είναι δικές του υποδείξεις και όχι του διαιτητή, δεχτήκαμε τα δύο γκολ, που έκριναν το παιχνίδι. Δεν στεκόμαστε σε αυτό συνεχίζουμε την προσπάθειά μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία μέσα από ένα δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο έχουμε μπροστά μας. Η ομάδα έχει βγάλει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία πέντε παιχνίδια αλλά δυστυχώς μας λείπει το αποτέλεσμα”.

Ο αποκριάτικος χορός

Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τον πρώτο επίσημο χορό του στο “Horizon Blue”.

Ηταν μια εκδήλωση που έγινε μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον με πολύ κέφι, στη διάρκεια της οποίας, βραβεύθηκαν δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, για την προσφορά τους στην ομάδα. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος και παράγοντας της ομάδας Φώτης Γκούζος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστή Ηλία Νίκα.

Μιλώντας για τον αποκριάτικο χορό, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος ανέφερε: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στην αποκριάτικη εκδήλωση και να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους εκπροσώπους από διάφορες ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως τον Απόλλωνα Καλαμάτας, τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας, τον Κεραυνό, τη Νέδουσα Αλαγονίας και το Δώριο.

Επαναδραστηριοποιείται η ακαδημία

Από τα μέσα Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας που θα αρχίσει να επαναλειτουργεί φέτος μετά από σχεδόν 5 χρόνια. Την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής θα έχει ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, ενώ ως εκπρόσωπος της διοίκησης υπεύθυνος θα είναι ο αρχηγός της πρώτης ομάδας Νικήτας Κουπούζος.