Τρίτη, 03 Μάρτιος 2020 16:33

FOOTBALL LEAGUE K17: Η Καλαμάτα έχασε 1-0 στη Ρόδο από τον Ιάλυσο

Γράφτηκε από τον
FOOTBALL LEAGUE K17: Η Καλαμάτα έχασε 1-0 στη Ρόδο από τον Ιάλυσο

 

Την ήττα με γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Παστίδας στη Ρόδο, η ομάδα Κ17 της Καλαμάτας, από την αντίστοιχη του Ιάλυσου με 1-0.

Για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι η Καλαματιανή ομάδα δνε κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, παρότι παρουσιάστηκε ανταγωνιστική. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά οι παίκτες της δεν τις αξιοποίησαν. Συγκεκριμένα στο 11’ ο Ακριστινέι “έκοψε” την μπάλα στον Ρουμελιώτη, ο οποίος προσπάθησε με προβολή από κοντά να σορκαει, όμως ο Τσιροδήμος έπεσε στην πορεία της μπάλας και μπλόκαρε. Στο 15’ κόρνερ του Ρ. Κανανάι ο Ψυχογιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Λίγο αργότερα καλή ευκαιρία για γκολ έχασε και ο Δικαιουλάκος.

Στο δεύτερο μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι και βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν, ενώ στη συνέχεια είχαν και άλλες φάσεις για να διευρύνουν το σκορ. Στο 49’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος της αμυντικής γραμμής της Καλαμάτας και ο Καρδούλιας που έγινε αποδέκτης της μπάλας με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 52’ ο Αναγνώστου σουτ μέσα από την περιοχή άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54’ μπαλιά του Σαράντη για τον Λιαμή, αυτός βγήκε φάτσα με τον Κουμπαρούλη έκανε το αδύναμο πλασέ και στη συνέχεια πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 59’ δυνατό σουτ του Κιλασίν απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουμπαρούλης.

Στα τελευταία λεπτά η Καλαμάτα, έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Μουζάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ηταν το 85’ όταν ο Ρουμελιώτης από πλάγια πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, στην πορεία της κινήθηκε ο Μουζάκης και υπό την πίεση αμυντικού τη βρήκε με το κεφάλι, αλλά όχι όπως ήθελε και την έστειλε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γιαννουκάς, Τσέτσος, Μπάρκας από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιροδήμος, Πετράς, Κωνσταντινίδης (77’ Σαββάκης), Κιλασίν, Καραμανώλης, Λεωνίδου, Λιαμής (93’ Ισμαϊλάι), Σαράντης, Αναγνώστου (87’ Σάββενας), Ουγιανίκ, Αρίφι (46’ Καρδούλιας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κουμπαρούλης, Παπαγεωργακόπουλος (74’ Μουζάκης), Σάλα (74’ Γουρνάς), Σκοπέτος, Ψυχογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Ακριστινέι, Δρούγας (93’ Κλ. Κανανάι), Ρουμελιώτης, Ρ. Κανανάι, Δικαιουλάκος (78’ Μεμά).