Τρίτη, 03 Μάρτιος 2020 17:38

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Φιλική ισοπαλία με την Ενωση Βετεράνων Πειραιά (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Φιλική ισοπαλία με την Ενωση Βετεράνων Πειραιά (φωτό)

Στο γήπεδο “Σταύρος Παπαδόπουλος” διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Μεσσηνιακού και της Ενωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά.

Το φιλικό έγινε με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Καλαμάτα και στο πλαίσιο αυτό, είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή της φιλικής συνάντησης, η οποία έληξε ισόπαλη 1-1. Στο 12’ ο Τάσος Χαρίτος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 54’ ο Αντώνης Τσιαμαλής με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-1, σε παιχνίδι που είχε διάρκεια 60 λεπτά.

Την ομάδα της Ενωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά, στελεχώνουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Εθνικό, Ιωνικό, Προοδευτική, Φωστήρα, Ατρόμητο, Απόλλων Σμύρνης κ.α.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος καλωσόρισε την αποστολή της ομάδας από τον Πειραιά με έναν σύντομο χαιρετισμό. “Σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τιμή που μας κάνατε να έρθετε”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Ο Μεσσηνιακός είναι μια ομάδα, στην οποία ανέκαθεν, κοιτάμε να βρίσκουμε φίλους σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, να βρισκόμαστε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να θυμόμαστε τα παλιά. Αυτό κάνουμε και σήμερα (σ.σ. Σάββατο), καθώς ξεκινάει μια καινούργια φιλία. Ετσι για τη φιλία αυτή, θα ήθελα να απονείμω στον πρόεδρο του συλλόγου σας μία τιμητική πλακέτα για τη παρουσία σας σήμερα στην πόλη μας και στον αγώνα”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, ο οποίος είπε: “Χαιρόμαστε πραγματικά που είμαστε μαζί σας, αυτές τις στιγμές τις όμορφες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να πω ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τον πρόεδρο κατάλαβα ότι είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας όπως αρμόζει για εμάς τους βετεράνους πανελλαδικά. Εμείς σαν Ενωση, γνωρίζετε μέσω των σάιτ ότι είμαστε μια οργανωμένη Ενωση η οποία διοργανώνει πρωτάθλημα και κύπελλο, με τριάδα διαιτησίας πάντα και με γιατρό που είναι βασικά πράγματα και με κοινωνική προσφορά με αγώνες επανειλημμένα κοινωνικούς. Χαιρόμαστε που είμαστε στην πόλη σας και να ξέρετε ότι η πρόσκληση είναι ανοικτή, οποιαδήποτε στιγμή θα έρθετε επάνω και θα σας φιλοξενήσουμε στον όμορφο Πειραιά μας. Θα γίνει ένας όμορφος αγώνας”. Κλείνοντας ανέφερε: “Εχουμε ετοιμάσει μία πλακέτα για τον πρόεδρο με το έμβλημα μας, που είναι ο Ποσειδώνας ο θεός της θάλασσας. Αυτή η πλακέτα είναι για την ομάδα σας για να μπει σε έναν ιδιαίτερο χώρο, όπως συνηθίζεται να είναι τα γραφεία. Θεωρώ όμως ότι επειδή είσαστε πολύ νοικοκυρεμένοι και τα αποδυτήρια που μπήκαμε μέσα ήταν μια ομορφιά, πιστεύω ότι έτσι είστε και μέσ’ στην ψυχή σας σαν βετεράνοι”.

Ακολούθησαν οι ανταλλαγές αναμνηστικών δώρων από τους δύο συλλόγους και αμέσως μετά ξεκίνησε ο αγώνας.

Το φιλικό ματς σφύριξε ο Δημήτρης Πλακογιάννης, που είχε βοηθούς τον γιο του Χρήστο και τον Κακαβά. Γιατρός του φιλικού αγώνα ήταν ο Ηλίας Γιαννέλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Σταύρος Χριστόπουλος, Γιώργος Σταυρόπουλος, Βαγγέλης Κολοκάθης, Ηλίας Αναστασόπουλος, Νίκος Μουστάκας, Θανάσης Φωτόπουλος, Θεόδωρος Κουτσαντώνης, Τάσος Χαρίτος, Μιχάλης Γυφτοχρήστος, Πέτρος Καλαντζής, Δημήτρης Πετρόγιαννης. Επαιξαν και οι Γρηγόρης Σκιαδόπουλος, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Γιώργος Μπαρδουνιώτης, Γιώργος Νινιός, Παναγιώτης Κατσίποδας. Στον πάγκο ήταν οι Μάκης Μπρεζεράκος, Θεόδωρος Μισέρος, Γιάννης Σπαντιδέας και ο φίλος της ομάδας Νίκος Μουλατσιώτης.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γιάννης Χατζησταύρου, Κανέλλος Τσίρμπας, Αντώνης Κοντραφούρης, Αντώνης Τσιαμαλής, Λεωνίδας Ιωσηφίδης, Ηλίας Λιγνός, Αντώνης Κανέρης, Γιάννης Τσεβρεντζής, Σταύρος Μπάκας, Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Φλαμπουράρης. Επαιξαν και οι Μιχάλης Σαμπάνης, Βασίλης Ιωαννίδης, Δημήτρης Σπανός, Δημήτρης Κοτσίρος, Βασίλης Τζανακάκης, Αντώνης Μπακοπάνος, Νίκος Σούτας.