Τρίτη, 03 Μάρτιος 2020 18:45

Παπασταθόπουλος: «Αν δεν παίζω αρκετά, δεν με νοιάζει το συμβόλαιο»

Γράφτηκε από τον

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, εάν δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, άφησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος επέμεινε ότι δεν θα «καθήσει» πάνω στο συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Λονδρέζους.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ άνοιξε το σκορ στη χθεσινοβραδινή νίκη 2-0 των «κανονιέρηδων» επί της Πόρτσμουθ για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ στα τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ, καθώς ο Μίκελ Αρτέτα προτιμά τους Νταβίντ Λουίζ και Σκόντραν Μουστάφι για το κέντρο της άμυνας. Έτσι, στις τρεις από τις τελευταίες πέντε φορές που συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα των «κανονιέρηδων» αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με την Πόρτσμουθ, ενώ ήταν για τελευταία φορά βασικός σε αναμέτρηση της Premier League στις 11 Ιανουαρίου.

Ο Παπασταθόπουλος εντάχθηκε το 2018 στο δυναμικό της Άρσεναλ, προερχόμενος από την Ντόρτμουντ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2021. Όμως, ο Μεσσήνιος διεθνής άσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από το «Εμιρέιτς», εάν δεν αποτελεί μέρος των σχεδίων του Αρτέτα, την ώρα που ο Πάμπλο έκανε χθες βράδυ ντεμπούτο στο κέντρο της άμυνας, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό της Άρσεναλ ο Βιλιάμ Σαλιμπά που αγωνίζεται δανεικός στη Σεντ Ετιέν.

ΑΠΕ - ΜΠΕ