Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2020 15:06

A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Και τώρα... τρέχει για παραμονή

Γράφτηκε από τον

 

Στην 10η θέση του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής υποχώρησε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά την ήττα με 1-0 από την Ενωση Ερμιονίδας.

Η μεσσηνιακή ομάδα έκανε καλή εμφάνιση στο Κρανίδι και άξιζε τουλάχιστον το βαθμό. Γι’ αυτό και ο Αλέξης Μαντζούνης συνεχάρη μετά το ματς τους παίκτες του για τη μεγάλη προσπάθεια. Μάλιστα από το 80’ ο ΑΟΔ έπαιξε με δέκα παίκτες, διότι τραυματίστηκε ο Φωτόπουλος και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πάλεψε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασόπουλο.

Αυτό που μετρά βέβαια είναι οι βαθμοί και ο ΑΟΔ μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου είδε τη διαφορά από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή να αυξάνεται στους δύο βαθμούς και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κάνει υπέρβαση για να αποφύγει τον υποβιβασμό, παίρνοντας τουλάχιστον 9 βαθμούς.

Στο γήπεδό του θα υποδεχτεί τις ομάδες της Ηλείας, Πανηλειακό και Βάρδα και εκτός θα αναμετρηθεί με Θύελλα Πατρών και Σπάρτη. Θεωρητικά στους αγώνες στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους και θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο διπλό είτε στην Πάτρα, είτε στη Σπάρτη. Η Θύελλα βέβαια μάχεται για την παραμονή και κατέχει αυτή τη στιγμή την 8η σωτήρια θέση, ενώ η Σπάρτη είναι δεύτερη και διεκδικεί τον τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι διαδοχικά. Το Διαβολίτσι θα παίξει πρώτα με τη Θύελλα Πατρών και εν συνεχεία με τη Σπάρτη, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τη Βάρδα.

Το πιο βατό ματς μέχρι το φινάλε είναι αυτό της Κυριακής, με τον προτελευταίο της βαθμολογίας Πανηλειακό.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ξεκίνησε χθες μετά το διήμερο ρεπό και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Ο Νίκος Λιόλιος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δύσκολα θα αγωνιστεί, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμοι οι Αθανασόπουλος, Πλαστουργός και Φωτόπουλος. Οπως και να ‘χει, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις νίκες για να τα παίξει όλα για όλα στις 15 Μαρτίου στην Πάτρα.