Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 15:33

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κρίνει πολλά το ντέρμπι στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

 

Δέκα στροφές έμειναν για να ολοκληρωθεί η κούρσα στην Α’ τοπική, αλλά η 21η είναι η πιο κρίσιμη για τον Πανθουριακό.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα θα αντιμετωπίσει στη Μεσσήνη τον πρωτοπόρο Πάμισο σ’ ένα ντέρμπι που το αποτέλεσμα θα παίξει μεγάλο ρόλο στη φετινή μάχη του τίτλου.

Οι Νησιώτες με 48 βαθμούς οδηγούν την κούρσα και ακολουθούν ο Απόλλωνας Καλαμάτας μ,ε 45 βαθμούς, ο Πανθουριακός με 42 βαθμούς και η Κυπαρισσία με 41. Ως εκ τούτου η ήττα την Κυριακή είναι... απαγορευτική για τον Πανθουριακό, καθώς θα απομακρυνθεί εννέα βαθμούς από την κορυφή.

Με ισοπαλία θα μείνει στο -6 και θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες, ενώ με διπλό θα βρεθεί σε απόσταση βολής.

Στον Πανθουριακό γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ήττα από την Κυπαρισσία ανήκει στο παρελθόν και εδώ και δύο περίπου εβδομάδες ο Πανθουριακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο. Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, η ομάδα της Θουρίας έδωσε δύο φιλικά ματς με Νέο Αρι και Εθνικό Μελιγαλά. Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα υπήρχε ρεπό και από την Τρίτη οι παίκτες έχουν επιστρέψει στο γήπεδο.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία και ο Πανθουριακός θα παραταχθεί πάνοπλος στη Μεσσήνη. Το ζητούμενο είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες ώστε να μείνει ζωντανός στη μάχη για τον τίτλο. Για να καλύψει τη διαφορά χρειάζεται άλλωστε να χτίσει ξανά ένα μεγάλο σερί νικών.