Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 16:56

Εισαγγελική παρέμβαση για όσα έγιναν στο ΑΕΚ - Άρης

Γράφτηκε από τον

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ημιτελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, με βάση το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή.

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου προκάλεσαν όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ημιτελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στο ΟΑΚΑ και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ο κ. Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων, με βάση όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, αλλά και στην έκθεση του παρατηρητή. Μάλιστα, με εντολή του, την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα αθλητικής βίας.

Θυμίζουμε πως στην έκθεση του παρατηρητή του ημιτελικού ΑΕΚ - Άρης αναφέρεται ότι φίλαθλος της Ένωσης έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον Πορτογάλο βοηθό στο ημίχρονο, καθώς και ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαστούκισε τον Θόδωρο Καρυπίδη

Η ΑΕΚ ανάλογα με τα άρθρα που θα κριθεί να απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για όσα έγιναν κόντρα στον Άρη μπορεί να κινδυνέψει και με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας της.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ