Πέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 18:25

Σιγουριά για πρόκριση στον Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον

Το τελικό 2-1 στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ασφαλώς και δεν αφήνει ικανοποιημένους στο 100% παίκτες και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να πήραν τη νίκη, όμως γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι ότι από τη στιγμή που για μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα και ήταν ανώτεροι του αντιπάλου, θα μπορούσαν ακόμα και να έχουν «καθαρίσει» την πρόκριση.

Είναι, όμως, σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν στη ρεβάνς της Τούμπας. «Ξεκινάμε από το 0-0 και πάμε εκεί να τους νικήσουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα, το αποδείξαμε και θα προκριθούμε. Είναι τυχεροί που φεύγουν από εδώ έχοντας δεχτεί μόνο δύο γκολ», έλεγαν χαρακτηριστικά μεταξύ τους οι παίκτες των Πειραιωτών στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης (2/4).

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα παράπονα από πλευράς ΠΑΟΚ, επίσημη αντίδραση από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν ότι, εκτός από τον Στοχ, θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί και άλλοι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως ο Αθανασιάδης, που θα μπορούσε να έχει δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα σε περισσότερες από μία φορές.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR