Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 14:52

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 4-1: Πήρε το τρίποντο και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 4-1: Πήρε το τρίποντο και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη

Νίκη με την οποία βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού πήρε χθες το Διαβολίτσι επί του Πανηλειακού με σκορ 4-1.

Ο ΑΟΔ ήταν σοβαρός στη χθεσινή αναμέτρηση και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεν βαρύ όνομα, αλλά έχει χάσει πλέον την αίγλη του παρελθόντος και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Ηλείας.
Μετά από αυτό το τρίποντο η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη ανέβηκε 
στην 8η θέση που οδηγεί στη σωτηρία, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Θύελλας Πατρών στη Σπάρτη, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. 
Πρέπει να επισημάνουμε πάντως πως ο αγώνας του Διαγόρα Βραχνέικων με το Ναύπλιο αναβλήθηκε (όπως ακόμη και τα ματς Τσιλιβή – Ζάκυνθος και ΠΑΟ Βάρδας – Ενωση Ερμιονίδας) και η έκβαση του θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής.
Το χθεσινό ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των προληπτικών μέτρων που πάρθηκαν για την μη εξάπλωση του κορονοϊού, όμως αρκετοί φίλαθλοι του ΑΟΔ βρέθηκαν περιμετρικά του “Καπετάν Βασίλης” και ενθάρρυναν τους παίκτες της ομάδας τους!

Προβάδισμα με Γεωργιόπουλο, απάντηση με Αρβανίτη

Οι γηπεδούχοι πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 18’ όταν μετά από σέντρα του Χότζα ο Γεωργιόπουλος με βολέ έκανε το 
1-0. Ο Πανηλειακός που έπαιζε δίχως άγχος είχε κεφαλιά του Λίλα στο δοκάρι στο 35’ μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 40’ όμως η ομάδα του Πύργου ισοφάρισε όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Δ. Καλογερόπουλος απομάκρυνε και ο Αρβανίτης με κοντινή προβολή έκανε το 1-1.Στο δεύτερο μέρος το Διαβολίτσι μπήκε αποφασισμένο να μην αφήσει περιθώρια στον Πανηλειακό και έφτασε σε δεύτερο γκολ με το... καλημέρα.

Ο Βιγιαφάνε το 2-1 στο 46'

Στο 46’ λοιπόν ο Γ. Καλογερόπουλος με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Βιγιαφάνε και εκείνος με αριστερό πλασέ έγραψε το 2-1.
Στη συνέχεια ο ΑΟΔ είχε δύο καλές στιγμές με τους Αθανασόπουλο και Γκελγκέρια που αποκρούστηκαν από τον γκολκίπερ της Ηλειακής ομάδας.

Αλλα δύο γκολ με Μουλιάτο

Στο 75’ ο Μουλιάτος που λίγο νωρίτερα είχε μπει αλλαγή, έκανε με κεφαλιά το 3-1 μετά από σέντρα του Αθανασόπουλου.
Στο 83’ το σουτ του Γ. Καλογερόπουλου κατέληξε στο δοκάρι και άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Τζανετέας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 92’ με δεξί πλασέ του Μουλιάτου που πήγε πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα.
Διαιτητής ήταν ο Παναγάκος (Λακωνίας), με βοηθούς τους Ισακοβίδη και Μπεκιάρη από τον ίδιο σύνδεσμο.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δ. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Φωτόπουλος (80’ Σουλαντίκας), Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Γεωργιόπουλος, Γκελγκέρια, Γραμματικόπουλος (65’ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνε (60’ Πλαστουργός), Χότζα (70’ Μουλιάτος).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Κωστόπουλος, Κουζής, Λίλα, Μπουρνέλης (46’ Ρουμελιώτης), Κύταρης (46’ Δαλαβούρας), Μπάλλας, Τσίγκριλας, Αρβανίτης (82’ λ. τρ. Σταματελάτος), Τσαγκάρης, Τσαμπούρης.