Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 17:05

ΕΡΑΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-3: Διπλό με ανατροπή και χατ τρικ Γεωργιόπουλου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπή στο σκορ, ο Ακρίτας Κορώνης, έφυγε το Σάββατο από τα Φιλιατρά με τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας της Εράνης με 3-1.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Κορώνης, ήταν ο Φώτης Γεωργιόπουλος ο οποίος πέρα από την καλή απόδοση που είχε στο ματς,  σημείωσε και τα τρία γκολ του Ακρίτα.
Η Εράνη είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με την συμπλήρωση του 20λεπτου με τον έμπειρο μέσο Κώστα Βλαχόπουλου. Στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ με τον σκόρερ της, αλλά και τους Ανδρέα Χρονόπουλο και Βέλλη, όμως δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. 

Ο Ακρίτας με τον Γεωργιόπουλο να είναι, όπως προαναφέραμε, σε καλή ημέρα, κατόρθωσε να ισοφαρίσει πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο και στην επανάληψη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρήκε άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του, η οποία διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι στο ματς του πρώτου γύρου οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει με 4-3.
Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Βέβαια υπήρξαν και φορές που βοήθησε στην εκδήλωση κάποιων επιθετικών ενεργειών και οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν.

Τα γκολ

Στο 20’ ο Βλαχόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 42’ μετά από πάσα του Πάλια ο Γεωργιόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 55’ ο Μάραντος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεωργιόπουλος με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ακρίτα κάνοντας το 1-2. Στο 65’ ο Γεωργιόπουλος πήρε την μπάλα από αντίπαλο και αφού τον απέφυγε με σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Καλή ευκαιρία για να βάλει και άλλο γκολ, έχασε στο 70’ ο Τσάνι όταν σούταρε από καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Η Κορώνη πέτυχε γκολ στο 50’ όταν σε σέντρα του Διακουμή, ο Γεωργιόπουλος πετάχτηκε στο α’ δοκάρι και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Ρέκκας το ακύρωσε υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος (80’ Χαραλαμπόπουλος), Ανδρώνης, Πέππας, Νικολακόπουλος (75’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Κώτσος (87’ Ν. Χρονόπουλος), Χάρμπας, Γριβοκωστόπουλος, Βλαχόπουλος, Βέλλης, Α. Χρονόπουλος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Κρητικάκης, Μουτζούρης, Παλιάς (85’ Σαρέλας), Μάραντος, Τσάνι, Γεωργιόπουλος, Διακουμής (80’ Τέντες).

ΦΩΤΟ: Αναστασία - Χαρά Γεωργακοπούλου