Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 18:06

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-3: Με ανατροπή πλησίασε την κορυφή!

Γράφτηκε από τον

Σπουδαία διπλό εκτός έδρας πήρε χθες το απόγευμα ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο οποίος με ανατροπή στο σκορ κέρδισε την Α.Ε. Μάνης με 3-2.

Εγινε καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Κάμπου ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες πέρα από το αποτέλεσμα φρόντισαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούν. Ετσι, πέρα από τα γκολ που πέτυχαν, δημιούργησαν και άλλες φάσεις με του φιλοξενούμενους να φεύγουν τελικά με ένα σπουδαίο τρίποντο και να πλησιάζουν στον πόντο τον πρωτοπόρο Πάμισο, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στη Μεσσήνη με τον Πανθουριακό.

Φάσεις - γκολ

Στο 14’ φάουλ του Δουρούμη έξω από την περιοχή, ο Παχής έδιωξε πάνω σχεδόν από τη γραμμή του τέρματος γλιτώνοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 21’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Στο 27’ ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στο Γιακουμή και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33’ ο Καρύδης με ωραία ενέργεια και σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 61’ μετά από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Τσουλάκος με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Α.Ε.Μ., γράφοντας το 2-1. Στο 66’ από κεφαλιά πάσα του Χατζηπαναγιώτη ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε μόνο απέναντι στον Γιακουμή σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Στο 72’ μετά από ασίστ του Βασιλόπουλου ο Μπάκας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2. Στο 82’ ο Κακαλής τροφοδότησε τον Βασιλόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 2-3.

Στο 86’ ο Μερκούρης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πολυμενέας, Βαβαρούτσος, Πουλάκος, Ασημακόπουλος, Μπέρμπερη, Δουρούμης, Πετ. Σπυρέας, Χατζηπαναγιώτης, Αλεξανδρόπουλος, Τσουλάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής, Παχής (15’ λ.τρ. Κουντάνης), Περιβολάρης, Καραχάλιος, Δασκαλάκης, Παναγάκης, Βασιλόπουλος, Μερκούρης (87’ Τριανταφυλλίδης), Μπάκας, Καρύδης (62’ Μανωλόπουλος).

Αποβολή Κυριακόπουλου από τον πάγκο!

Στο 93’ είδε τη δεύτερη κίτρινη από τον πάγκο ο Γιώργος Κυριακόπουλος γιατί προπηλάκισε αντίπαλο του. Την πρώτη είχε αντικρίσει στο 70’ για διαμαρτυρία στο διαιτητή.