Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 19:32

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΜΕΘΩΝΗ 0-4: Το καθάρισε από το ημίχρονο, παίρνοντας ψυχολογία για τον τελικό!

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΜΕΘΩΝΗ 0-4: Το καθάρισε από το ημίχρονο, παίρνοντας ψυχολογία για τον τελικό!

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από την ήττα από την Κορώνη η Μεθώνη, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Ανδρούσας και βρίσκεται στην 7η θέση της Α’ τοπικής.

Αντίθετα η Ανδρούσα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τον Τέλλο Αγρα στην προτελευταία θέση.

Ο ΑΟΜ καθάρισε το χθεσινό ματς από το πρώτο ημίχρονο, μιας και στο 24’ προηγήθηκε με 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 48’. Το δεύτερο ημίχρονο είχε βέβαια διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν το μυαλό στα επόμενα σημαντικά ματς για την παραμονή και οι φιλοξενούμενοι στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, με αντίπαλο το Διαβολίτσι. Το εντυπωσιακό διπλό στην Ανδρούσα δίνει και την κατάλληλη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες της Μεθώνης.

Το 0-1 έγινε στο 13’ με την κεφαλιά του Τομαρά, που εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Σούλα και την αδράνεια της άμυνας.

Η Ανδρούσα απείλησε στη συνέχεια με το σουτ του Ιμεράσι που απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του ο Μίντζηρας και με ένα ακόμα σουτ από τον ίδιο παίκτη που πέρασε άουτ.

Στο 22’ όμως ο Τρυφωνόπουλος έβγαλε σε θέση βολής τον Πουλάκο που δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 0-2.

Στο 24’ οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν και πάλι με επιτυχία. Ο πρώτος σέντραρε και ο δεύτερος έγραψε το 0-3, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ και “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς. Το τελικό 0-4 πέτυχε ο Καγιανάς με πλασέ στο 48’

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Βανικιώτη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Καλογερόπουλος (46’ Οικονομόπουλος), Χαρίτος, Τσαναλίας, Παυλάκος, Παπαγεωργίου, Ιμεράσι, Πετσόπουλος (65’ Φαράντος), Ξυδιάς, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος (75’ Θεοδωρακόπουλος).

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος (60’ Τσάνε), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι (30’ λ.τρ. Παυλόγιαννης), Ηλιόπουλος,. Τομαράς, Πουλάκος (83’ Τσατάς), Πεϊδης, Σούλα (70’ Σούλι).