Τρίτη, 10 Μάρτιος 2020 15:50

A.O. ΦΥΤΕΙΑΣ: "Να τον χαιρόσαστε και να τον καμαρώνετε”, καυστική ανακοίνωση κατά του διαιτητή Νικολόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Για διαιτητική εγκλήματα κάνει λόγο η διοίκηση του Α.Ο. Φυτειάς σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Φυτειάς θεωρούν ότι η διαιτησία του Ηλία Νικολόπουλου έκρινε την έκβαση του αγώνα και αναφέρουν ότι η ΕΠΣΜ έστειλε ακατάλληλο διαιτητή για ένα τόσο κρίσιμο ματς.

“Να τον χαιρόσαστε και να τον καμαρώνετε”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, Αναλυτικά: “ Για ακόμα μια φορά οι λέξεις χάνουν το νόημά τους, μπροστά στα διαιτητικά εγκλήματα που έκριναν την έκβαση του αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο. Φυτειάς και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας που έγινε το Σάββατο στο “Π. Μπαχράμης“ για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Ο Α.Ο. Φυτειάς ποτέ δημοσίως δεν έχει βγάλει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, όμως μετά τα τραγικά λάθη του κ. Νικολόπουλου ο κόμπος έφτασε στο χτένι, συγκεκριμένα:

Στο 32ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής μας Ζακόλι Α. δέχεται σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Καλαμάτας, ενώ ήταν σε προφανής θέση για γκολ με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή διάσειση και να διακομισθεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής αντί να δώσει κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα έδωσε κίτρινη κάρτα στο αμυντικό που βρισκόταν πίσω του. Στην αμέσως επόμενη φάση και ενώ βρισκόμασταν με 10 παίχτες, ο ποδοσφαιριστής μας Σταμούλος Α. ενώ κάνει κατά μέτωπο επίθεση προς την περιοχή του Ολυμπιακού Καλαμάτας δέχεται από πίσω αντικανονικό μαρκάρισμα και αντί ο διαιτητής να δώσει φάουλ και κίτρινη κάρτα έδωσε κόκκινη κάρτα στον δικό μας παίχτη για διαμαρτυρία (2 κίτρινες).

Το έργο του κ. Νικολόπουλου και προκλητικά κιτρίνισε τους περισσότερους παίχτες της ομάδας μας. Σε ματς φωτιά για την σωτηρία της ομάδας μας κύριοι της Ε.Π.Σ.Μ. και της επιτροπής διαιτησίας, στείλατε διαιτητή ακατάλληλο για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα.

Να τον χαιρόσαστε και να τον καμαρώνετε! Στην ομάδα του Ολυμπιακού Καλαμάτας ευχόμαστε καλή συνέχεια!”.