Τρίτη, 10 Μάρτιος 2020 17:32

Εκλεψαν τα αποδυτήρια του γηπέδου της Βαλύρας

Γράφτηκε από τον

Αγνωστοι μπήκαν στα αποδυτήρια του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Βαλύρας και έκλεψαν αθλητικό υλικό με δεκάδες μπάλες, φανέλες, σορτς, κάλτσες και φόρμες.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βαλύρας κάνει λόγο για “λεηλασία των γνωστών-αγνώστων παραβατικών στοιχείων της περιοχής στο Δημοτικό Γήπεδο Ιθώμης”.

Επιπλέον καλεί τους αρμόδιους φορείς (Δήμο, ΕΠΣΜ, Περιφερεια, Αστυνομία) να πάρουν “δρακόντεια μέτρα, αφενός να γίνει αποκατάσταση στις ζημιές που προξένησαν στο δημοτικό γήπεδο Βαλύρας και στη συνέχεια η Ελληνική Αστυνομία να επαναφέρει τη τάξη”.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως “κάνουμε θερμή έκκληση για τελευταία φορά, γιατί μέχρι τώρα στη Βαλύρα νοιώθουμε απροστάτευτοι από την επίσημη πολιτεία, από κάθε είδους παραβατικά αλήτικα στοιχεία που χτυπάνε σε εβδομαδαία βάση και ληστεύουν σπίτια, αγροκτήματα, και καταστήματα των συμπολιτών μας”.

Εκκληση για έργα βελτίωσης

Παράλληλα, η ανακοίνωση του Αστέρα επισημαίνει ότι στο δημοτικό γήπεδο Βαλύρας, χρειάζεται το προσεχές διάστημα να δρομολογηθεί η κατασκευή λυόμενης κερκίδας η οποία να εξυπηρετεί (500-1000 καθήμενους φιλάθλους) στη νότια πλευρά του γηπέδου.

Επισημαίνει ακόμη: “Επίσης, με την ευκαιρία της πρόσφατης λεηλασίας να γίνει λίφτινγκ στα αποδυτήρια, WC, και να τοποθετηθούν ακόμη 10 λαμπτήρες προβολείς για την διεξαγωγή των προπονήσεων νυχτερινές ώρες. Κύριοι, αθλητισμός δεν είναι μόνο η Αθήνα, και η Καλαμάτα, υπάρχει και η εγκαταλειμμένη επαρχία… όπου βγαίνουν τα ταλέντα εδώ και δεκαετίες, που επανδρώνουν τις ελληνικές ομάδες, των εθνικών κατηγοριών και την Εθνική μας ομάδα”.