Τρίτη, 10 Μάρτιος 2020 18:30

Ολυμπιακός - Γουλβς: Δωρεάν μέσω του καναλιού της COSMOTE TV στο Youtube

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός - Γουλβς: Δωρεάν μέσω του καναλιού της COSMOTE TV στο Youtube

H σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γουλβς για τη φάση των 16 του Εuropa League θα μεταδοθεί δωρεάν κι από το κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube λόγω του κορονοϊού.

Η έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού και στην Ελλάδα έχει ως αποτέλεσμα η επικείμενη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γουλβς την προσεχή Πέμπτη (12/03, 22:00) να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης, σε συνεννόηση με την UEFA.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους, αλλά όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Θαναηλάκης στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" του Sport24 Radio 103,3, η COSMOTE TV κατανοώντας την κρισιμότητα τόσο της κατάστασης όσο και του αγώνα, αποφάσισε να τον δείξει δωρεάν μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Περισσότερες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές μέσα από την ανακοίνωση που θα εξέδωσε λίγο αργότερα το συνδρομητικό κανάλι, ενώ για τους συνδρομητές της COSMOTE TV το παιχνίδι θα μεταδοθεί ούτως ή άλλως στο COSMOTE SPORT 2 HD. Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση:

Η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων.

Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη.

Πηγή: sport24.gr