Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 12:31

Πρώτη συνάντηση για το 16ο πρωτάθλημα παλαιμάχων

Γράφτηκε από τον
Πρώτη συνάντηση για το 16ο πρωτάθλημα παλαιμάχων

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα συνάντηση για διερευνητική συζήτηση σχετικά με τη διεξαγωγή του 16ου πρωταθλήματος παλαιμάχων.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στον Κορδία, όπου τους εκπροσώπους των σωματείων υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης και ο υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος παλαιμάχων Γιάννης Μανωλόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντηση, οι εκπρόσωποι των ομάδων ανέφεραν διάφορες προτάσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος. Οι προτάσεις που τέθηκαν είναι αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, αν το πρωτάθλημα διεξαχθεί σε έναν ή δύο ομίλους, αν τα παιχνίδια θα είναι μονά ή διπλά, από ποια ηλικία οι παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν. Από την πλευρά της η Επιτροπή ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι οι ομάδες θα μπορούν να ζητήσουν αναβολή αγώνα μόνο μια φορά. Από εκεί και πέρα η Επιτροπή πρότεινε όποια ομάδα δεν προσέλθει να αγωνιστεί σε ένα ματς να της επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ και τα χρήματα να δίνονται ως αποζημίωση στους διαιτητές. Σε περίπτωση που ομάδα δεν αγωνιστεί και σε δεύτερο παιχνίδι, τότε θα τιμωρούνται οι ποδοσφαιριστές και το πρόστιμο τους θα είναι η απαγόρευση συμμετοχής από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, αν κάποια ομάδα επιθυμεί να κάνει ένσταση, η πρώτη φορά θα είναι δωρεάν, από τη δεύτερη και μετά θα χρεώνεται.

Οπως τονίστηκε, αρκετές από τις προτάσεις που έγιναν θα μπουν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Το παρών έδωσαν οι Σωτήρης Λυμπερόπουλος (Εράνη), Λεωνίδας Μούργος (Πανιώνιος), Παναγιώτης Βεργινάδης (Θύελλα Παραλίας), Γιάννης Γκούζος, Δημήτρης Πατικόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Μανώλης Λιαπάκης (Εθνικός Καλαμάτας), Θεόδωρος Τζανετάκος (Ομόνοια), Γιάννης Μαρκάκης (Πύλος), Κώστας Τσιγαρίδης, Σταύρος Ξυλάς (Ατρόμητος Πλατύ) και Γιάννης Βαλαβάνης (ΠΑΟΚ Καλαμάτας).