Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 18:36

UEFA: Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς, αναβολές σε Σεβίλλη, Μιλάνο

Γράφτηκε από τον

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η UEFA ενημέρωσε ότι αναβάλλονται οριστικά τα παιχνίδια Σεβίλλη-Ρόμα και Ίντερ-Χετάφε, όχι όμως και ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς που δεν συμπεριλήφθηκε στα ματς που αναβάλλονται.

Παρά την αυξανόμενη αμφιβολία τα τελευταία 24ωρα για την κανονική διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς, η UEFA πήρε επίσημη θέση στέλνοντας ουσιαστικά το μήνυμα ότι θα έχουμε κανονικά σέντρα, στο ούτως ή άλλως κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης».

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε επίσημα αυτό που αναμενόταν τις τελευταίες ώρες μετά και τη σύσκεψη που έλαβε χώρα, την τελεσίδικη αναβολή, δηλαδή των ιταλοϊσπανικών «μονομαχιών», λόγω περιορισμών στην μετακίνηση που έχουν επιβληθεί στις πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ως εκ τούτου, η Ρόμα δεν θα ταξιδέψει στη Σεβίλλη, ούτε και η Χετάφε για το ματς με την Ίντερ στο «Μεάτσα», με την ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να επικυρώνει την ματαίωση των αναμετρήσεων, αφού ήδη Τζαλορόσι και Μαδριλένοι είχαν καταστήσει σαφή την αδυναμία τους.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στην περίπτωση του Ολυμπιακού, αφού δεν συνίσταται η ίδια ανάγκη λόγω των μετακινήσεων κι έτσι η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει οριστικά για την πρώτη ερυθρόλευκη «μάχη» κόντρα στους Λύκους (12/3, 22:00).
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ