Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2020 16:59

ΕΠΣΜ: Διακόπτονται όλα τα τοπικά πρωταθληματα!

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΜ: Διακόπτονται όλα τα τοπικά πρωταθληματα!

Τη διακοπή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων της Μεσσηνίας αποφάσισε η διοίκηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Ετσι δεν θα γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο σε Α’ Α1 και Β’ τοπική και είναι άγνωστο πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό το μέτρο.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη η Ενωση είχε ανακοινώσει την αναστολή των αγώνων υποδομών, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας είχε αποφασίσει να διεξάγονται οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι που ίσχυε και για τον προχθεσινό τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας ανάμεσα στον Α. Διαβολιτσίου και τη Μεθώνη, αλλά στο γήπεδο βρέθηκε τελικά αρκετός κόσμος! Ηταν όμως αναμενόμενο από τη στιγμή που μπήκε “λουκέτο” σε κορυφαίες επαγγελματικές διοργανώσεις, ότι θα συμβεί το ίδιο και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Αλλωστε οι περισσότερες ομάδες είχαν σταματήσει τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ αναφέρει: "Η Επιτροπή πρωταθλήματος της Ε. Π. Σ. Μεσσηνίας σε σημερινή της συνεδρίαση έχοντας ως γνώμονα την υγεία των αθλητών αποφάσισε την αναστολή μέχρι νεοτέρας κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας των πρωταθλημάτων Α', Α1 και Β' κατηγορίας".